M. Salajka 4.
P. Mráček 10.
T. Alka 44.
M. Heinz 72. (p.)
M. Heinz 77. (p.)
5:3
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po divoké první půli tři body pro domácí Hodolany


Branky


4. M. Salajka , 10. P. Mráček , 44. T. Alka , 72. M. Heinz (p.) , 77. M. Heinz (p.) - 15. D. Šigut , 21. J. Hostaša , 30. J. Zela
5

Zápas mezi Hodolany a Opatovicemi začal aktivně. Už ve dvacáte minutě vedli domácí 2:0, ale po půl hodině hry bylo skóre 2:3. Po skvělé otočce hostů přišla další otočka, ale od domácích. Ti v druhé půli proměnili dvě penalty a slaví výhru 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů v prvním poločase

Utkání začalo velmi aktivně. Už ve 4. minutě šli domácí do vedení. Z přímého kopu otevřel skóre Salajka – 1:0. Za šest minut přišla další branka domácích. V 10. minutě dostal míč do sítě Mráček a stav utkání byl 2:0. Jenže hosté dokázali rychle odpovědět. Golman domácích při odkopu uklouzl čehož využil hostující Šigut, který snížil stav utkání – 2:1. v 21. minutě dokázali hosté srovnat na 2:2. K propadnutému míči se dostal Hostaša, který skóroval a vyrovnal. Ani ne za deset minut bylo otočeno. V 30. minutě se k odraženému míči ve vápně dostal Zela, který otočil skóre na stranu Opatovic – 2:3. I přes další šance nedokázali hosté přidat další gól. Těsně před poločasem dokázaly Hodolany srovnat. Ve 44. minutě přišel centr do vápna, který si našel Alka a hlavou dostal míč do sítě – 3:3.  Do kabin se po velmi aktivním poločase odcházelo za vyrovnaného stavu.

Dvě penalty dva góly pro domácí

Domácí Hodolany přišly do druhého poločasu s dvěma změnami. Na hřiště přišel Heinz se Zemánkem a odešli Čech s Nestrojilem. Heinz dokázal uhrávat balóny na hrotu domácích. V 63. minutě přišel na hřiště mladík Onofrej, který pro domácí vybojoval dvě penalty. Nejprve v 72. minutě, k penaltě se postavil Heinz a vzal zpátky vedení na stranu domácích – 4:3. Za pět minut přišla další penalta, ke které se opět postavil Heinz a znovu proměnil – 5:3. Hosté nedokázali výkonem navázat na první poločas a vytvořit si vyložené šance. Do konce utkání už změna stavu nepřišla a domácí berou výhru 5:3. Hodolany se díky výhře posouvají na osmé místo v tabulce. Naopak Opatovice se posouvají ze třetího místa na páté.



Ohlasy k zápasu


FC Sigma Hodolany
Milan Kovařík: Po prvním divokém poločase, kdy jsme nastoupili výborně do zápasu a vedli 2:0, jsme za patnáct minut prohrávali 2:3. Vstřelili jsme důležitý gól na 3:3 před odchodem do šatny. Do druhé půle jsme prostřídali a výhru jsme si zasloužili.

TJ SOKOL OPATOVICE
Ladislav Bělík: Gratuluji soupeři k výhře. Hra soupeře nám nesedla. Chtěli jsme hrát fotbal, ale soupeř dokázal přetavit šance do gólů, a to byl rozdíl. Musím pochválit fanoušky, kteří byli výborní.



Sestavy


FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - P. Mráček [-] , M. Fiala [-] (82. A. Sedlák [-] ) , R. Nestrojil [-] (46. M. Heinz [-] ) , M. Salajka [-] , A. Čech [-] (46. M. Zemánek [-] ) , J. Wenzel [-] , T. Alka [-] (90. D. Dočkal [-] ) , M. Konvička [-] (63. L. Onofrej [-] ) , D. Švancara [-] , Z. Krajc [-]

TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - J. Pala [-] , T. Klvaňa [-] (86. V. Čech [-] ) , D. Novák [-] (63. D. Sigmund [-] ) , M. Rolinc [-] , D. Šigut [-] (78. D. Král [-] ) , J. Zela [-] , J. Veselka [-] , P. Klvaňa [-] (78. P. Vymětalík [-] ) , J. Hostaša [-] , D. Chrastina [-]

ŽK: 47. J. Wenzel - 70. T. Klvaňa , 70. D. Šigut , 76. D. Smutný , 76. J. Pala , 76. M. Rolinc .
Hráči zápasu: M. Heinz , T. Alka - J. Hostaša .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: MOTAL Radek - MAJER Pavel, JELÍNEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Filip Němec
Tip experta: výhra domácích

Hodolany jsou fotbalovější a hosté hrají silový ne fotbal, takže pokud bude rozhodovat fotbalovost, tak výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů