NEJ FOTBALOVÉHO PODZIMU: Laťka pro největší debakly sezóny je nasazena vysoko!

0

Co zajímavého se událo doposud odehrálo na fotbalové mapě České republiky? Nová sezóna se naplno rozjela, máme za sebou stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za dosavadním králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

14:0 Bohutice - FK Tavíkovice (IV. třída Znojmo)

14:0 Dyjákovice - Prosiměřice B (III.- třída Zbnojmo)

VENKU

0:19 Vápenná - FK Jeseník B (OP Jeseník) 

 

DIVOČINY VÍKENDU

4 ČERVENÉ KARTY

Divočina na úvod pražské 1.B třídy! Rezerva Újezdu nad Lesy vstoupila do nového ročníku výhrou na domácí půdě proti Partisan Prague. Vedení v zápase si vystřídlaly obě strany, nakonec se však radovali domácí. V závěru zápasu padly dokonce 4 červené.

 

STŘELEC VÍKENDU -  8 BRANEK

David Macura nasázel při výhře Jeseníku B 19:0 hned osm gólů.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 924 diváků

Podle údaje zavedeného do zápisu vidělo zápas Spartaku Police a Rychnova nad Kněžnou téměř tisíc fanoušků! Ze zápasu máme reportáž i fotky. Rekordní návštěvu si pochvalovali zástupci obou klubů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou