3:2
(1:1)
40. M. Vágner (p.)
67. J. Ward
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina na úvod pražské 1.B třídy! V součtu 4 červené karty!


Branky


5. J. Borovička , 70. D. Hájek , 81. J. Roman - 40. M. Vágner (p.) , 67. J. Ward
2

Rezerva Újezdu nad Lesy vstoupila do nového ročníku výhrou na domácí půdě proti Partisan Prague. Vedení v zápase si vystřídlaly obě strany, nakonec se však radovali domácí. V závěru zápasu padly dokonce 4 červené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup domácích a odpověď hostů do šaten

První zápasy nové sezóny jsou vždy nervózní a každý tým nechce do nové sezóny vstoupit špatně. B tým Újezda nad Lesy po nepovedené minulé sezóně chtěli určitě vstoupit lépe. To se jim povedlo. Hned v páté minutě poslal do vedení domácí Jiří Borovička. I přes převahu domácích hosté dokázali odpovědět. Domácí Tomáš Novotný ve vápně podrazil Olivera Hilla a pískala se penalta. Tu proměnil kapitán Martin Vágner a tak o poločase bylo srovnáno. Důkazem nerovizity je fakt, že během prvního poločasu bylo rozdáno po čtyřech žlutých kartách na obou stranách.

Střídání vedení s dobrým koncem pro domácí s hektickým závěrem

V osmašedesáté minutě poslal hosty do vedení James Ward. Dlouho se hosté z vedení neradovali, jelikož o tři minuty později srovnal domácí Dominik Hájek. O pár minut později následovaly dvě minuty ve kterých byli vyloučeni po druhých žlutých kartách dva hostujíci hráči. Nejdříve Roman Pupkov za bezohledné podražení a následné slovní projevy a o minutu později Joshua Reavenall-Nuete za protestování kvůli předchozí červené kartě.

Závěr zápasu díky početní převaze zvládli domácí díky Jakubovi Romanovi, který jednaosmdesáté minutě vstřelil gól a rozhodl o tom, že tři body zůstali doma. Do konce zápasu se ještě stihla jedna červená pro domácí, kterou obdržel za druhou žlutou Kryštof Polák za neuposlechnutí pokynu rozhodčího. Minutu před koncem stihl ještě hostující James Ward obdržet druhou žlutou a následně červenou za bezohledné kopnuti při skluzu.



Sestavy


FK Újezd nad Lesy B
D. Pecho [-] - J. Vojta [-] (65. D. Hájek [-] ) , J. Borovička [-] , J. Novák [-] (46. K. Polák [-] ) , J. Heteš [-] , M. Veselovský [-] , D. Cikhart [-] , J. Moudrý [-] , T. Novotný [-] , M. Caldr [-] , J. Roman [-]

Partisan Prague FC
A. Sybera [-] - J. Reavenall-Nuete [-] (72. K. Metcalfe [-] ) , M. Vágner [-] , L. Mellor [-] (78. A. Kipov [-] ) , O. Hill [-] (59. J. Ward [-] ) , R. Pupkov [-] , S. Cissé [-] (72. G. Garner [-] ) , H. Crispim [-] , J. Braun [-] , V. Gorbunov [-] , A. Powell [-]

Místo: FK Újezd nad Lesy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAUER Matěj - CAHLÍK Jan, OBRTEL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů