HISENSE SESTAVY ROKU – Známe vítěze QLED televize a dalších cen!

0

Na webu fotbalunas.cz jste ve spolupráci s partnerem ankety Hisense mohli do konce července hlasovat v anketě o hráče sezóny 2022/2023. Ideální jedenáctky fotbalového ročníku jsme zveřejnili v několika desítkách soutěží. Došlé hlasy jsme sečetli a získali jsme tak jedenáctku hráčů s nejvíce hlasy! Kdo z nich se ale může po proběhlém losování těšit na hodnotné ceny od Hisense? To s námi pojďte zjistit právě nyní!

Z jedenáctky složené z hráčů, kteří vyhráli anketu HISENSE SESTAVY ROKU ve své soutěži a zároveň nasbírali největší počet hlasů ze všech sestav roku, jsme vylosovali tři výherce. A na co se můžou těšit? První cenou je nadupaná televize QLED TV 43A7G. Druhý hráč pak získává soundbar HS312 a na třetího vylosovaného vítěze další sestavy roku čeká tyčový vysavač HVC6264BK.

 

Losování proběhlo vskutku fotbalovým způsobem, jak se můžete přesvědčit na videu. Komu útočníci týmu Sokolu Radnice přisoudili ceny? To už se dozvíte v záznamu z losování. Souhrn pak najdete i v galerii.

 

 

Podmínka pro předání ceny: Hráč musí mít existující registraci a ozvat se na info@fotbalunas.cz z mailu, pod kterým je na fotbalunas.cz zaregistrován.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou