HISENSE SESTAVY ROKU - Vyhrajte Hisense 43A7GQ! První cenou je chytrá 4K TV s QLED obrazovkou a barvami, které vás probudí k životu!

0

První cena pro jarní část fotbalové sezóny s partnerem Hisense je prostě skvělá! Smart TV Hisense 43A7GQ s QLED obrazovkou s kvantovými tečkami, rozlišením 4K, kinotechnologiemi Dolby Vision a Dolby Atmos a dalšími vymoženostmi pro intenzivní zážitky při sledování filmů, seriálů, sportovních přenosů i hraní her!

Kvantové tečky pro víc než miliardu barev a odstínů

Jste realisté? Chtějte to samé i po vaší televizi. Obraz tak věrný, jak skutečně je. Nic víc, nic míň. Jestli v něčem nemá televizor Hisense 43A7GQkonkurenci, pak to jsou barvy. Velký krok kupředu v reprodukci barev představuje technologie Quantum Dot Colour, která vám dokáže zprostředkovat více než miliardu různých barev a odstínů. Co za tím stojí? Kvantové tečky v podobě mikroskopických nanokrystalů pomáhají s velkou přesností rozlišit červenou, zelenou a modrou, které jsou dále zdrojem celé škály plynule gradujících přirozených barev. Žádný mdlý a nudný obraz bez energie, ale život plný barev.

 

4K rozlišení pro ty nejjemnější detaily

Získejte dokonale čistý obraz se 4x lepším rozlišením, než mají obrazovky Full HD. Obrazovka rozdělená do 8 milionů pixelů odkrývá s velkou přesností i ty nejjemnější detaily. Užijte si perfektní podívanou při sledování vašich oblíbených filmů a pořadů s úžasným kontrastem a barevností.

 

Inteligentní rozpoznávání vytěží z každé scény maximum

Ať už sledujete sportovní zápas, animovaný film nebo zprávy, umělá inteligence to rozpozná a nastaví obraz a zvuk za vás. S funkcí AI Picture Optimization nemusíte nic řešit, a přesto máte jistotu, že si vždy odnesete maximální zážitek.

 

Dolby Vision a Dolby Atmos pro ještě lepší barvy a zvuk

Televizor podporuje audiovizuální technologie Dolby Vision a Dolby Atmos, které využívají velké hollywoodské společnosti nebo platforma Netflix. Zažijete obraz plný detailů a autentický prostorový zvuk přesně takový, jaký ho zamýšleli sami tvůrci. Rozdíl oproti běžnému obrazu uvidíte na první pohled. Světlé barvy jsou jasnější, černá ještě temnější.

 

Své uši rozmazlíte čistým a prostorovým zvukem i bez speciálních reproduktorů. Běžně jsou reproduktory televizoru umístěny dole nebo vpředu. Díky technologii Dolby Atmos® dokáže tento televizor simulovat efekt, že zvuk vychází ze stropu, a vy se tak budete cítit přímo ve scéně.

 

Obsahu dostupného v Dolby Vision a Atmos stále přibývá, a tak si v nejvyšší možné kvalitě užijete třeba nejnovější Marvelovky a stovky dalších titulů z platforem, jako je Netflix nebo Disney+.

 

Sportovní mód vás přenese na stadion

Televize se po detekci sportovního přenosu sama přepne do speciálního sportovního módu, který vám poskytne dojem, jako byste seděli přímo na tribuně. Užijete si sledování sportovních zápasů jako nikdy předtím.

 

Hrajte první ligu

Příznivci her, nastražte uši! S televizorem Hisense získáváte v každém souboji silného parťáka. Jednoduše vložte herní konzoli a nastaví se vám automaticky herní mód s funkcí nízké latence (ALLM) a variabilní frekvence (VRR). Vstupní zpoždění se sníží na méně než 20 mikrosekund, abyste byli blíž k vítězství. Protože rozhodnout může každý okamžik.

 

Rychlý operační systém VIDAA

Než napočítáte do … jedné. Operační systém VIDAA spustí televizi za neuvěřitelných 1,7 sekundy. Kromě rychlosti vás VIDAA U5.0 překvapí také intuitivním uživatelským rozhraním a možností personalizace. VIDAA podporuje služby: Netflix, YouTube a YouTube Kids, Disney+, Facebook Watch, Voyo, Lepší TV, Sledování TV, Apple TV+ a Antik TV. Některé potěší i Amazon Prime video a fotbalové fanoušky rozhodně i FIFA+.

 

Ovládání hlasem

Je nedělní ráno a vy si můžete zapnout váš oblíbený pořad, aniž byste hnuli rukou. Jediné, co vám stačí, je váš hlas. Můžete jím zapnout a vypnout televizi, regulovat hlasitost nebo přepínat kanály. Na hledání zatoulaného ovladače už budete jen vzpomínat.

 

Pohodlné sledování obrazovky při jakémkoli osvětlení

Televizory Hisense automaticky detekují okolní jas a upravují nastavení televizoru tak, aby byl zachován optimální jas a kontrast bez ohledu na to, jak se mění světlo ve vašem okolí. Stačí se pohodlně usadit, relaxovat a nechat televizor pracovat.

 

Řada televizorů Hisense A7 se navíc pyšní i certifikátem TÜV Rheinland, který potvrzuje, televizory chrání vaše oči tím, že snižují podíl modrého světla, a to i při dlouhé době sledování.

 

Buďte ve spojení

Připojte obrazovku k internetu a užijte si moře zábavy ve velkém formátu. Prohlédněte si nejnovější zprávy na internetu, poslouchejte hudbu nebo kontrolujte výsledek zápasu vašeho oblíbeného týmu. S Bluetooth můžete také televizi připojit ke sluchátkům či reproduktorům pro perfektní zvukový zážitek.

 

cz.hisense.com


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou