Plzeňský kraj | 1.B třída sk. A - Hráčem kola se stal Tomáš Kopolovič!

0

1.B třída plzeňského kraje, konkrétně skupina A, má za sebou již devaenácté kolo soutěže. V anketě o nejlepšího Hráče kola jste vy fanoušci vybrali brankáře Dlouhého Újezdu Tomáše Kopoloviče! Na stříbrné příčce se umístil Martin Voráček a na třetí pozici pak Kopolovičův spoluhráč André Dravecký.

Nejlepším Hráčem kola se stal tentokráte brankář, který hájí barvy týmu TJ Sparta Dlouhý Újezd. Tomáš Kopolovič přispěl svému mužstvu brilantním představením v brance k další důležité výhře, díky které se Dlouhý Újezd stále drží v horní polovině abulky. Kopolovič v utkání proti Meclovu inkasoval pouze jedinkrát a ke třem bodům pomohl několika výbornými zákroky. Gólman získal celkem 42 % všech hlasů.

 

O pár bodů méně získal merklínský středopolař Martin Voráček, jemuž se podařilo nashromáždit parádních 19 % všech vašich hlasů. Jeho tým TJ Sokol Merklín získal ve víkendovém utkání veledůležité a neskutečně cenné tři body, když dokázal vyhrát na hřišti silné Kolovče B. Voráček k tomuto skvělému skalpu řispěl jednou brankou.

 

Na třetím místě se objevil další hráč Sparty Dlouhý Újezd André Dravecký. Stejně jako brankář Kopolovič, přispěl šikovný útočník k výhře Sparty zančnou měrou, v utkání se dokázal jednou prosadit. Dravecký získal celkově 13 % hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou