HVĚZDY V PRALESE: Trojnásobný hokejový mistr světa skóroval v okresním přeboru

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Ferenc Róth sbíral prvoligové starty v Plzni, na Slovácku a hlavně v Bohemce. Ve 44 letech teď válí za Železnou Rudu, o víkendu dal hned 6 gólů! Jednu branku týmu přidal i další plzeňský exligista Martin Knakal.

 

Mratín si poradil s Báští 4:1 a hattrickem se o to zasloužil Zdeněk Šenkeřík. Stejný kousek se povedl v prachatické třetí třídě v dresu Lažiště i Luboši Peckovi, který střílel góly jako profík třeba za Dynamo České Budějovice nebo v Mladé Boleslavi.

 

Filip Dort hraje za rezervu Dobříše a Loděnicím dal dvě branky. Jaroslav Černý se také trefil dvakrát, a to za Lety ve středočeské I.B třídě.

 

David Lafata (Olešník) má na jaře v krajském přeboru Jihočeského kraje střelecky nabito. Tentokrát se prosadil jak proti Táborsku B, tak v dohrávce s Rudolfovem. V té už měl na pomoc Bořka Dočkala, ten si při premiéře připsal dvě asistence.

 

Zbyněk Pospěch, bývalý kanonýr, skóroval dvakrát za Mokré Lazce, jeho celek ještě nevzdává boj o první místo v moravskoslezské I.A třídě. Petr Pavlík skóroval jednou jak za béčko Zásmuk, tak za A tým. Na pažit se postavil opět i hokejový mistr světa Tomáš Vlasák a Benicím přispěl brankou.

 

A skórovali i Aleš Urbánek (Nevšová), Tomáš Okleštěk (Start Brno) nebo Tomáš Čížek (Držkov). Jan Šimák má s ambiciózním Lomem, který by měl od příští sezóny fungovat jako B tým Táborska, nakročeno do ČFL. O víkendu dal rovněž jednu branku. Stejně jako Lukáš Železník (Neubuz), Ondřej Kušnír (SO Bruntál),  Filip Hološko (Úvaly), Mohamed Traore (Mor. Knínice) nebo bývalý ligový gólman Zdeněk Zlámal, který nyní střílí branky za Kožušany.

 

Žlutou kartu viděli v posledním zápase explzeňský Petr Trapp (V. Přílepy), bývalý reprezentant Martin Jiránek (Červené Janovice) nebo Ondřej Mazuch (Milín).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou