3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 17:30

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dočkalova premiéra skončila vítězně


Branky


18

Olešník na jaře ztratil body pouze za jedinou remízu s Protivínem a ve středu čekala hráče modrobílých dohrávka s trápícím se Rudolfovem. Olešnický klub si pro fanoušky na dohrávku navíc připravil speciální překvapení, kdy v jejich dresu nastoupil v základní sestavě s číslem sedmnáct kamarád a spoluhráč Davida Lafaty ze Sparty, Bořek Dočkal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start domácích

Přes čtyři stovky fanoušků, které se přišlo podívat na znovuzrozené duo Lafata, Dočkal, se dočkalo branky už po sedmi minutách hry. Miklíkova sražená rána se příhodně odrazila na zadní tyč, kde hlídal Jakub Martinec, který už měl snadnou práci s dopravením míče do sítě. Branka domácí nabudila, ti byli dále aktivnějším týmem a do čtvrt hodiny se prosadili ještě jednou. Ve 14. minutě si Dočkalův míč do vápna našel nikdo jiný, než David Lafata a krásnou hlavičkou zvýšil na 2-0. Tyto dvě rychlé branky donutili Rudolfov se ještě více zatáhnout a Olešník tak místo brankových hodů musel dobývat obranný val hostí. I tak se ale domácí dokázali najít pár skulinek, přičemž při té největší Vojta netrefil kompletně odkrytou branku. 

Kontaktní branka

Po nevyužitých šancí domácích tak musel přijít trest a v 58. minutě se po akci Rudolfova prosadil přesně k tyči Peiger, který nedal domácímu brankáři šanci. Branka hosty nakopla a ti dokázali trápit obranné řady domácích po zbytek zápasu. Bohužel pro hosty ale jediný, kdo už branku dal, byli opět domácí. V úplném závěru utkání, v 88. minutě, se prosadil střídající Nýdl, kterému na branku nahrál opět Bořek Dočkal. Olešník tak i přes lehké obtíže zvládl středeční dohrávku a Rudolfov porazil 3-1.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: Na dohrávku 22. kola dorazila na duel Olešníku s Rudolfovem velmi solidní návštěva. Téměř 450 diváků přilákala především nová posila Olešnických exsparťan Bořek Dočkal. Gólové hody se však v Olešníku nekonaly. Domácí se nechali brzkým vedením uchlácholit a hosté se naopak ještě více zatáhli. Přesto si domácí vytvořili několik stoprocentních šancí, tu největší zazdil Vojta. No a přišel trest, Peiger se hezky uvolnil a chladně zakončil po Tomáškově pravici. O výsledek se tak domácí strachovali až do konce, kdy vítězství pojistil po další asistenci Dočkala střelou z vápna Nýdl. Byť dnes olešnickým chyběla potřebná lehkost a větší jiskra připisují si nakonec důležité tři body. Závěrem bychom rádi poděkovali Vám všem za podporu a velikou návštěvu a pozvali Vás tímto k dalšímu domácímu utkání, které se odehraje již za tři dny, v sobotu 29.4. od 17:00, kdy přivítáme mužstvo Třeboně.




Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , T. Vrážek [-] (79. M. Nýdl [-] ) , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (58. M. Beko [-] ) , B. Dočkal [-] , M. Miklík [-] , L. Vojta [-] , J. Toth [-] (58. D. Heller [-] )

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Pouzar [-] , J. Toman [-] , J. Gerstner [-] (79. D. Keřka [-] ) , V. Vejvar [-] , M. Sládek [-] , F. Peiger [-] , R. Tyrpák [-] , D. Říha [-] , Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-]

Hráči zápasu: B. Dočkal .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Němec Václav - KAŠTÁNEK Libor, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Filip Breibisch
Tip experta: výhra domácích

Rudolfovu se nedaří, Olešník by měl jednoznačně vyhrát.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích