NEJ VÍKENDU: V 80. minutě prohrávali 1:4, nakonec brali tři body!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Jarní část sezóny se rozjíždí, tentokrát byl k vidění třeba famózní obrat!

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 845 diváků

S největší pravděpodobností absolutně nejpohlednější utkání osmnáctého kola Divize A připravily celky Komárova a Hořovic. Komárov, který je na tom v tabulce mnohem lépe, bezezbytku potvrdil roli favorita, a s ohromnou diváckou kulisou přinesl další body do boje o umístění. „Hrát divizi před více jak 800 diváky je velmi příjemné,“ hodnotil komárovský Luděk Kaufman fantastickou návštěvu. Ze zápasu jsme přinesli reportáž.

 

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: TJ Slavoj Velké Pavlovice B - Zaječí 14:0 - "Vinařský" souboj dopadl jednoznačně. Velké Pavlovice B si pohrály doma se Zaječím. Lídr tabulky připravil pro Zaječí pekelné uvítání do jarní části soutěže břeclavské třetí třídy. Už po půli byl stav 9:0, nakonec hosté kapitulovali čtrnáctkrát.

VENKU: FC Kunějovice - FK Trafo Hadačka 0:9 - Ve IV. třídě okresu Plzeň-Sever si vedoucí Hadačka vyšlápla na Kunějovice a má namířeno s devítibodovým náskokem za postupem. 

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU - OBRAT V POSLEDNÍ DESETIMINUTOVCE

Utkání mezi TJ Prazdroj Plzeň B a TJ Sokol Město Touškov B nabídlo fantastický zvrat. Hosté v 80. minutě zvýšili na 4:1 a asi už nikdo netipoval, že by Prazdroj mohl Touškov ještě pozlobit. Jenomže domácí předvedli něco nevídaného. Hned v 81. minutě snížili Vachovcem, stejný hráč se trefil i o minutu později a v 84. minutě srovnal z penalty stav kdo jiný než Michal Vachovec. Ten tak docílil čistého hattricku během čtyř minut! Domácí byli v euforii a nakonec rozhodli o své výhře 5:4 v 89. minutě, hostující Sokol mohl jen nevěřícně kroutit hlavou, co že se to v posledních deseti minutách zápasu vlastně stalo. 

 

  

 

DIVOČINA VÍKENDU - 14 KARET

SK Slavia Vejprnice B - TJ Slavoj Koloveč - V zápase rozdal rozhodčí 14 karet, z toho hned tři červené! 

 

STŘELCI VÍKENDU - 6 BRANEK

Ondřej Dušiška (z týmu Hadačky) A Štefan Bartošek (Spartak Hluk) o víkendu nasázeli každý po šesti gólech a v tomto ohledu si nikdo v republice nevedl lépe! Dušička pálil při výhře 9:0, Bartošek měl zase lví podíl na výhře 8:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou