Brankář Šturma ovládl hlasování, nestačil mu ani střelec, který ho v 19. kole dvakrát překonal

0

Bohuslav Šturma z týmu Jankov/Dubné se stal Hráčem 19. kola okresního přeboru Českobudějovicka! V zápase s Rudolfovem sice čtyřikrát inkasoval, dvě branky vstřelil mu Novák, který byl také v ideálním výběru, ale díky zákrokům, kterým zabránil vyšší porážce, nakonec právě Šturma hlasování ovládl. Děkujeme za vaše hlasy, kterých dorazilo opravdu velké množství!

1. BOHUSLAV ŠTURMA (SK Jankov/Dubné) - 36 %

Nebýt jeho, nebylo by výsledným skóre mezi rudolfovským béčkem a týmem Jankov/Dubné 4:3. V ideální jedenáctce kola se na jaře objevil už podruhé a tentokrát svou nominaci proměnil ve výhru.

2. Jan Lust (TJ Sokol Olešnice) - 24 %

A pak že bude anketa patřit jen úspěšným střelcům... Obránce Olešnice zaujal svým výkonem v derby proti Stropnici, kterým přispěl k výborné úrovni zápasu. Utkání bylo ozdobou kola, Lust se po zásluze dostal do sestavy kola a hlasy ho vynesly až na druhé místo.

3. Ondřej Píša (SK Čtyři Dvory B) - 23 %

Zástupce ofenzivy. Kapitán a srdcař béčka Čtyráku, který se pravidelně umisťuje v popředí tabulky nejlepších kanonýrů okresního přeboru. Tentokrát překonal dvakrát brankáře hlubockého béčka, ani to v divokém zápase ale na bodový úspěch nakonec nestačilo...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou