III. B (Nymburk): TOP hráčem je Petr Pácal (35) z Budiměřic!

0

Byl jedním ze strůjců budiměřické výhry 3:1 s béčkem Sokolče. Brankář Petr Pácal (35) pustil během zápasu jediný gól a dostal se díky tomu do ideální jedenáctky kola. Vašeho hlasování ho pak určilo hvězdou kola. Dostal skoro polovinu všech hlasů, přesněji 48 procent.

Zkušený brankář, který ještě nedávno po zeleném pažitu běhal jako rozhodčí, tak vyhrál celkem přesvědčivě. Druhý byl Václav Gestřánek ze Žitovlic, který si nominaci vysloužil za dobrý výkon proti Slovči, přestože jeho o záchranu bojující tým prohrál 1:2. Ten dostal 39% vašich hlasů. Na třetím místě hlasování skončil spoluhráč Pácala Tomáš Hrubý, kterého šéf budiměřického klubu Radek Kolbaba označil jako nejlepšího hráče utkání. Dostal od vás 8% hlasů.

 

Vítěze hlasování Petra Pácala budeme kontaktovat s žádostí o rozhovor, který pak najdete na www.fotbalunas.cz během pátku.

POŘADÍ

 

1. místo Petr Pácal (Budiměřice) 48% hlasů, 2. místo Václav Gestřánek (Žitovlice) 39% hlasů, 3. místo Tomáš Hrubý (Budiměřice) 8% hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou