Tip experta: O výhru proti Počítkám se popereme a porazíme je !

0

19. kolo okresního přeboru nám přiblíží pětatřicetiletý trenér Bobrové Jaroslav Ptáček. Jeho fotbalový život je spjat již třicet let s klubem Sokol Bobrová. Jen v dorostu si odskočil na rok  do Nového Města na Moravě.„Za svou kariéru jsem potkal velice kvalitní trenéry, pan Hřebíček, Martin Chrást, Luboš Tulis atd. Tímto jim velice děkuji za to, že jsem se u nich mohl něco přiučit.Po úrazu jsem musel s aktivní hrou skončit, ale chtěl jsem pokračovat alespoň na místě trenéra.“ říká lodivod Bobrové, která je jarní štikou soutěže.&am

Dolní Rožínka – Křižanov, Tip 2

Rožínka má kvalitní, ale mladé družstvo, které potřebuje dozrát. Křižanovu se vrátí kapitán Aleš Burian. Proto tipuji jasné vítězství Křižanova.

 

Bobrová – Počítky, Tip 1

Počítky jsou velice nebezpečné a zkušené mužstvo. Hrajeme doma a v případě vítězství se na ně bodově dotáhneme. Proto se o výhru určitě popereme a Počítky porazíme. Navíc budeme mít kompletní kádr.

 

Rozsochy – Bory, Tip 2

Myslím si, že to bude celkem vyrovnaný zápas, ale na konci se budou radovat Bory, které jsou ve výborné formě. Velké a hezké hřiště v Rozsochách jim bude vyhovovat. Navíc tam mají výborného fotbalistu Mildu Špačka, který umí rozhodnout zápasy.

 

Bohdalov - Radešínská Svratka, Tip 2

Další rovnocenní soupeři, kdy Bohdalov je doma velice silný. Ale v Radešínské Svratce mám kamarády,  proto jim přeji, aby vyhráli. Michal Strachoň své družstvo určitě dobře připraví, nahecuje a udrží si první místo v tabulce.

 

Nedvědice – Svratka, Tip 1

Nedvědice je doma velice silný a kvalitní tým. Svratka je zvyklá na velké hřiště, proto si myslím, že bude mít problém s menším hřištěm v Nedvědici. Navíc Nedvědice má kvalitní útočníky v čele se Zdeňkem Prudkým.

 

Pohledec - Nová Ves B, Tip 2

Pohledec bude chtít doma vyhrát, ale Nová Ves jim nemůže věnovat body, protože je taky namočena do záchranářských prací, proto si myslím, že Ves potvrdí mírnou roli favorita a vyhraje.

 

Osová Bitýška – Hamry, Tip 2

Domácí tým je kvalitní, ale s rozjetými Hamry si neporadí. Hosté si navíc nesmí dovolit ztratit body na první Radešínskou Svratku a s přehledem tedy zvítězí. Navíc Hamry mají v mužstvu zkušené a vyššími soutěžemi ostřílené fotbalisty, proto si myslím, že už v poločase bude rozhodnuto.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou