FOTO: Slaný v přestřelce podlehlo Uhelným skladům

0

Po remíze a každém vstřeleném gólů v prvním poločase, se po změně stran děly velké věci a padal jeden gól za druhým.

SK Slaný - SK Uhelné sklady Prahy 4:6 (1:1)

Branky: 3. vlastní Majerčin, 70. Galbavý (pen.), 82 .Hořejší, 87. Volgner - 11. a 85. Pokorný, 54. a 84. (pen.) Klán, 65. Kocourek, 80. Belan

 

Ve 3. min. zápasu se Slaný do vedení, když centr Galbavého z levé strany poslal nechytatelně hlavou do vlastní sítě Majerčin - 1:0. V 5. min. střílel tvrdě z dálky Beneš, ale brankář míč vyrazil. V 11. min. přišlo vyrovnání, když centrovaný míč parádně připravil Klán k noze Pokornému, který pohotově překonal Sedláka - 1:1. Po čtvrt hodině hry střelu Křečka brankář kryl. Ve 28. min. střílel tvrdě Hořejší, jenže neměl srovnanou mušku. Také ve 32. min. Hořejší ze slibné šance pálil vedle brány a minutu nato ho napodobil Galbavý. Osm minut před koncem poločasu pak nedokázal Vimr zblízka dopravit míč do sítě a neujal se ani střelecký pokus Galbavého ze 43. min.

 

Po změně stran se uvedl střídající Zíma, jehož dalekonosnou střelu musel ve 48. min. krýt brankář Uhelných skladů. Pak ale hosté rychlou akcí přečíslili slánskou obranu a v 54. min. šli Klánovou střelou po zemi do vedení - 1:2. Navíc v 60. min. musel Mareš vyběhnout daleko z brány a úspěšně zlikvidoval další atak. V 64. min. pak hosté orazítkovali břevno Marešovy brány. O minutu později zvýšil Kocourek a rozpoutal gólovou přestřelku - 1:3. V 70. min. důrazný Vimr získal penaltu, kterou Galbavý proměnil - 2:3. V 80. min. ale byl stav opět o dvě branky, když zcela volný Belan překonal Mareše počtvrté - 2:4. V 82. min. vyraženou střelu Křečka poslal do sítě Hořejší a Slaný bylo znovu na dostřel - 3:4. Vzápětí před Marešem fauloval Volgner a penaltu proměnil Klán - 3:5. Uhelné sklady daly i šestý gól, když míč zblízka do sítě doklepl Pokorný - 3:6. V závěru ještě korigoval Volgner - 4:6.

 

Milan Šúr, vedoucí mužstva SK Slaný

"Divoký výsledek na Motorletu jsme uhráli s druhým mužstvem Pražského přeboru, který po podzimu nahrál rovněž 35 bodů. Za celý podzim však jeho hráči neprohráli, jen pětkrát remizovali (v Pražském přeboru se nekopou penalty). Na výsledku se podepsala rovněž řada chybějících hráčů. Pátou přípravu budeme hrát konečně na trávníku a přivítáme divizní Brandýs n. Labem."

 

SK Slaný: 

Sedlák (46.Mareš) - Volgner (46.L.Danda), Jaráb (46.P.Danda), Hansl, Holly (46.Zíma) - Křeček, Beneš, Galbavý - Maroušek, Hořejší, Vimr.

 

Chyběli: Mareš M., Žahour, Řehák, Kubaška, Tikovský, Kroutil, Novotný, Zelenka.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou