FOTO: SK Slaný v úvodním utkání nového roku remizovalo se Slavojem Mýto

0

Mužstvo Slaného zahájilo po polovině ledna zimní přípravu a první víkend v únoru sehrálo také první přátelské utkání.

SK Slavoj Mýto - SK Slaný 2:2 (1:1)

Branky Slaného: Galbavý, Danda.

 

V úvodu utkání byl faulován Vimr a penaltu proměnil Galbavý - 0:1. Dvakrát se pak dostal do šance Vimr a to v 11. a 21. min., ale oba jeho pokusy na zadní tyč šly mimo branku. Zvláště pak druhá jeho šance po přesném pasu od Jarába volala po brance. Dle zápisu domácí Mýto si vytvořilo první šanci ve 28. min., ale hlavičku zblízka Sábl reflexivně vyrazil. Minutu nato brejk Vimra s Novotným k zakončení nevedl. Vyrovnání přišlo ve 38. min., když nepříliš prudkou střelu před Sáblem tečoval bránící Řehák a míč skončil ve slánské síti - 1:1. Autorem branky byl Brož. O dvě minuty později šel přímý kop Křečka těsně nad.

 

Po změně stran prováhalo Mýto slibnou šanci před Sedlákem. Na druhé straně v 60. min. Vimr brankáře domácích neprostřelil. Ten vyrazil jeho projektil na roh. V 64. min. se Vimr opět objevil před brankářem v jasné šanci, ale gól mu v tomto zápase souzen nebyl. Parádní přihrávku Galbavého pak přetavil ve vedení Lukáš Danda, který přesně střílel po zemi, po chvilce pobytu na hřišti - 2:1. Z vedení se však Slánští radovali jen chvíli, neboť se po standardce Slaného dostali domácí do rychlého brejku do otevřené obrany a ačkoliv Zajíček míč netrefil tak, jak chtěl, ten se podél Sedláka dokutálel do brány - 2:2. V 81. min. parádně střílel Galbavý, jenže k přesnosti chyběly centimetry a minutu nato jej napodobil Hořejší.

 

"První zápas v roce 2019 máme za sebou. Náš soupeř je na třetím místě v Plzeňském krajském přeboru. Utkání vcelku vyrovnané, víc ze hry jsme měli my, na dobré šance (avšak nevyužité) jsme vyhráli 4:2. Do zápasu nastoupilo 15 borců, šestnáctým mohl být Maroušek, jenže si poranil při rozcvičování lehce kotník. Chyběli: Mareš, Hansl, Zelenka, Kubaška, Kroutil a Žahour."

Milan Šúr, vedoucí mužstva SK Slaný

 

Sestava SK Slaný: Sábl (46.Sedlák) - Volgner, Jaráb, Danda P.(46.Krym), Holly - Křeček, Řehák, Galbavý - Danda L (46.Stibor), Novotný (46.Hořejší), Vimr.

Fotogalerie od Vladislava Lukáše - děkujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou