Musíme se na jaro dobře připravit a stanovit novou koncepci trénování, zní z Táborska

0

Mladý tým rezervy z Táborska obsadil po podzimní části předposlední místo. Začátek soutěže nebyl ideální, ale ke konci se už dařilo bodovat. Na jaro je tak cíl zcela jasný, posunout se v tabulce a udržet soutěž i pro další ročník, říká vedoucí týmu Petr Kolář.

Naše mužstvo složené z mladíků U-19 a U-18 doplňováno o hráče širšího kádru A-týmu začalo soutěž pod vedením Jardy Polska smolně, když jsme první čytři utkání prohráli a trenér byl odvolán. Vrátili jsme se poté k jarnímu modelu, kdy zápasy vedli trenéři z A-týmu, což se ukázalo jako dobrá volba. Sice jsme smolně prohráli následujici utkání v Hořovicku, pak ale následovala výhra nad Rakovníkem.

 

Další smolná prohra nastala v Jindřichově Hradci, ale po ní jsme dvakrát doma zvítězili, prohráli v Berouně a pak v Soběslavi. Tenhle zápas se mi ani nechce hodnotit z pozice hlavního arbitra pana Průchy. Vedli jsme 0:1, poté jsme si nechali dát tři branky a v 84. min. srovnali stav. V poslední minutě zahravali domácí rohový kop a náš brankář Novák byl nekompromisně na brankové čáře sražen hned dvěma hráči, a tak Aleš Kutner měl už jednoduchou práci. Píšťalka zůstala němá. My se snažíme učit hrát fotbal mladé kluky, ale když tohle vidí, jak se mají asi cítit...

 

Pak následovala krutá porážka od Přeštic, následně důležitá výhra v Dobříši a poslední dvě utkání byla remízová. S Aritmou a s Tachovem se nám v penaltovém rozstřelu nedařilo, a tak jsme vždy brali bod. Musíme se na jaro dobře připravit a stanovit novou koncepci trénování, která by měla odpovídat té A-týmu. Následující ročník U-19 je kvalitní a myslím, že odvede dobrou práci pod kvalitními trenéry.

 

Vůbec nejhorší zápas byl tedy se Soběslaví a nejlepší poslední zápas v Tachově, kde utkání mělo vysoké parametry divize. Žádným překvapením pro mě není Admira, která si jde za svým cílem. Nakonec bych chtěl pochválit všechny naše mladé hráče, kterým tyto těžké zápasy v divizi něco daly a poděkovat trenérům za svůj čas, který do zápasů dávali. Pevně věřím, že jarní část pro nás bude lepší a nadále udržíme Divizi A, uděláme pro to vše.

 

Zároveň přeji všem činovníkům a hráčům všech mužstev, ať se daří a drží zdraví. Kvalitní fotbal všichni umí, tak to pojďme společně dokázat. S pozdravem Petr Kolář, vedoucí FC Táborsko B.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou