FOTO: Slaný vyzvalo rezervu Admiry Praha a s chutí si zastřílelo

0

Knovíz - Poslední zápas v Knovízi na soustředění sehráli fotbalisté Slaného proti B týmu Admiry Praha a dále zůstali v přípravě bez porážky.

SK Slaný - Admira Praha 7:2 (4:0)

Slaný dominovalo od samého začátku utkání. Přicházely také šance. Jarábův trestný kop skončil ještě pouze na zdi. Ve 14. min. poslal Slaný do vedení Hořejší, když ho zcela volného našel přihrávkou z pravé strany Maroušek 1:0. V 19. min. vyslal bombu z přímého kopu Kroutil a míč skončil v šibenici - 2:0. O dvě minuty později vybojoval míč Mareš a zpoza šestnáctky poslal míč téměř do samého místa jako chvíli před ním Kroutil - 3:0. Po půl hodině hry vychytal Tikovského brankář. Chvíli pře koncem poločasu donutil dobrým pohybem Maroušek soupeře k malé domů, tu následně vystihl a do prázdné branky přidal čtvrtý gól svého týmu.

 

Hned po změně stran vybojoval roh Tikovský, sám jej také rozehrál a Hořejší se trefil hlavou popáté. Slánští hráli polevili a ztratili koncentraci, čehož soupeř využil a Michálek a Bartoň prostřelili Sábla - 5:2. Závěr zápasu ale znovu patřil Slanému. V 85. min. zvýšil po rohu střelou pod břevno Mareš a těsně před závěrečným hvizdem uzavřel skóre další dvougólový střelec, Kroutil - 7:2.

 

Sestava SK Slaný: Sedlák (46. Sábl) - Kubaška, Jaráb (46. Čáblík), Krym (75. Hansl), Volgner - Maroušek (46. Řehák), Mareš, Tikovský, Vimr - Kroutil (46. Žahour), Hořejší

Do utkání nezasáhli Galbavý, Křeček, Zelenka a pro zranění chyběl také Holly.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou