FOTO: Doubravka si zpestřila závěr sezóny, doma přivítala mistrovskou Viktorii Plzeň

0

Fotbalisté Doubravky skončili v letošním ročníku Divize A v klidném středu tabulky a ihned týden po skončení sezóny změřili síly s Viktorií Plzeň, úřadujícím mistrem nejvyšší české soutěže. Obrovský favorit zápasu svou roli s přehledem potvrdil a zvítězil 7:0, hráčům Senca už ovšem cenné zkušenosti z tohoto zápasu nikdo nevzme. Pro domácí to byl fotbalový svátek, kterého se zúčastnilo 950 diváků!

 

SK SENCO DOUBRAVKA - FC VIKTORIA PLZEŇ 0:7 (0:3)

Branky: 16. Chorý, 36. Štursa, 38. Štursa, 66. Havel, 77. Bakoš, 80. Bakoš, 89. Navrátil

 

Zatímco pro Viktorii Plzeň byl zápas proti Doubravce začátkem letní připravy před začátkem obhajoby mistrovského titulu, pro Senco bylo střetnutí spíše sladkou třešničkou na dortu. Domácí fotbalisté ukončili sezónu teprve o víkendu, když před svými fanoušky porazili Krumlov.

 

Celek z divizní soutěže neodehrál vůbec špatný zápas, ačkoliv sedm inkasovaných branek mluví o něčem jiném, a ačkoliv druhý poločas nabídl o branku více, atraktivnější byl o něco málo první. Pod velkou porci gólů se podepsali především Štursa a Bakoš, kteří vstřelili dva góly.

 

SESTAVY:

SK Senco Doubravka: Luhový (73. Janiš) – Petrželka (58. Petr), Světlík (75. Vohrna), Zoubek (46. Šimáně), Petr (46. Brudna) – Do Thanh (46. Novák), Filipec (46. Trojanec), Roubal, Motl – Štěrba (58. Svitek), Vohrna (46. Ungr)

FC Viktoria Plzeň: 1. poločas: Šiman – Řezník, Hubník, Pernica (C), Limberský – Procházka, Hlavatý – Petržela, Šulc, Štursa – Chorý.
2. poločas: Šiman – Havel, Hubník, Pernica (C), Kovařík – Ekpai, Čermák, Kolář, Navrátil – Bakoš, Řezníček. 
Náhradníci: Mařík – Kovařík, Bakoš, Havel, Čermák, Kolář, Navrátil, Řezníček, Ekpai


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou