TJ SOKOL PUSTOVĚTY: Panuje u nás velká spokojenost a výzva do další sezóny

0

Pustověty - S uplynulou sezónou musí panovat v kabině Sokola maximální spokojenost. Na postup to sice nebylo, ale bodů se uhrálo hodně a pouhé tři prohry jsou také velmi slušným výsledkem. Přesně to potvrzuje i trenér Václav Bičovský, který kromě spokojenosti nastínil i změny v kádru.

V Pustovětech odehráli místní borci opravdu skvělou sezónu. Radek Truksa pálil ostrými, má na kontě bezmála třetinu všech gólů (20 zásahů). Na rozjetou Lubnou to nestačilo, ale v minulé sezóně by to byl klidný postup. Nejvyšší výhrou byl zápas s Řevničovem (6:1), dále byly k vidění přestřelky. Třeba v posledním kole rovněž v Řevničově, kde zápas skončil v základní hrací době 4:4. O nejvyšší prohru tohoto celku se postarala Lubná, která zvítězila dvakrát stejným výsledkem (4:1). Jak hodnotí sezónu Václav Bičovský?

 

"Sezóna se nám neskutečně povedla. Získali jsme 57 bodů. Tolik bodů neměl ani loňský vítěz soutěže Rynholec, natož pak druhé postupující Slabce. V celém ročníku jsme akorát třikrát prohráli, z toho dvakrát se suverénní Lubnou a jednou těsně v Roztokách. Nejtěžší byl asi závěr sezóny, kdy se nám nahromadila zranění a několik vykartovaných hráčů. I přesto jsme vyhrávali. Za tahouny týmu bych označil naši kostru Sharankevych - Hovorka - Knap - Koláček a Truksa. Bohužel, to na postup nestačilo. Lubná byla prostě lepší. I přesto u nás panuje velká spokojenost a výzva do další sezóny," sdělil k průběhu trenér Sokola.

 

"V příštím ročníku budeme chtít navázat na tento povedený. Snad se nám bude dařit. Co se týká obměny hráčů, tak nás opouští Luboš Koláček, který se vrací do Mutějovic. Na jeho pozici jsme přivedli Roberta Koláře, do útoku počítáme s Michalem Petákem a obranné řady by měl doplnit Michal Beneš st. (všichni z Olympie)," řekl závěrem Václav Bičovský, který v pozici trenéra několikrát nastoupil do zápasu a celkem si připsal 4 góly.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou