GALERIE: Lvice z Pavlíkova roztrhaly béčko Teplic a zajistily si postup

0

Pavlíkov - Dvě kola před koncem ženské Divize A si zajistily postup fotbalistky SK Pavlíkov, když porazily soupeřky rezervního týmu Teplic, které jsou na druhé pozici.

SK Pavlíkov - FK Teplice B 4:0 (2:0)

 

Branky: 27. Kieryková, 38. Pázlerová, 61. Churanová a 71. Pázlerová.

 

Pavlíkov: Dolejšová – Šarlingrová, Bártová, Vajcová, Řenčová – Kieryková, Brabcová Bětka, Pázlerová, Brabcová Adéla – Hlaváčková, Churanová. Střídaly: Čechová, Kristianová, Seidlová, Kutílková a Andrová.

 

Do zápasu vstoupily lépe hostující fotbalistky, jejichž otěže ale postupem času převzay domácí hráčky. Ve formě byla zejména kapitánka Adéla Brabcová, která byla motorem pavlíkovských Lvic. Ve 27. min. právě ona po kombinaci s Hlaváčkovou naservírovala míč Kierykové, která střelou na zadní otevřela skóre zápasu - 1:0. Ve 38. min. zahrávaly Lvice přímý kop, na jehož konci byla s druhým gólovým zápisem Pázlerová - 2:0.

 

Druhou polovinu si domácí hračky plně ohlídaly a své soupeřky k ničemu nepustily. V 61. min. utekla Churanová a zakončila přesně - 3:0. Deset minut poté svým centrem našla Adéla Brabcová autorku druhého gólu Pázlerovou, která hlavou stanovila konečné skóre - 4:0.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou