SOKOL JANOV: V přípravě jsme porazili Olešnou i Kolešovice!

0

Málo branek dostávají, ale také jich moc nedávají. Šesté místo po sestupu z nejvyšší okresní soutěže není příliš uspokojivé. Zimní příprava se ale povedla, a tak nebrání nic v tom, aby Janov stoupal tabulkou vzhůru.

Fotbalisté Janova začali s přípravou v polovině ledna, kdy využívali hlavně místní stezky k nabrání lepší fyzické kondice. "Naše young guns (mladé zbraně/pušky, pozn.red.) si navíc celou zimu zvyšovali kondičku v hale v Kolešovicích. Rovněž jsme se účastnili letošní jednodenní Violy, na které jsme předvedli velmi pěkný výkon proti soupeřům z vyšších soutěží a probojovali jsme se do semifinále," sdělil k přípravě vedoucí týmu Tomáš Kinter.

 

První přátelské utkání Janov sehrál na UMT Tatranu proti Kolešovicím, které porazil 6:3. Následoval přátelák s Olešnou, ze kterého taktéž Janovští vyšli vítězně - 4:2. Vzhledem k odloženému prvnímu kolu sehrál ještě jedno přátelské utkání.

 

"Co se týká posil a odchodů, tak pro jarní část se náš kádr stabilizoval, nikdo neodešel, kluci si na jednotlivých postech na sebe zvykli a vzhledem k předvedené hře a k výsledkům v přípravě tajně doufáme i v menší posun v tabulce směrem vzhůru na medailové posty. Naší jedinou posilou pro jaro je příchod Petra Sajnera z Tatranu, od kterého si slibujeme zlepšení naší jinak velmi slabé střelecké potence," sdělil závěrem Tomáš Kinter.

 

31. březen od 13:30h je datum a čas prvního jarního mistráku, ve kterém se Janovští představí na hřišti aktuálně druhého celku - Pustovět.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou