SSC Bolevec má jasný cíl, tím je postup do baráže

0

Přečtěte si vyjádření toho nejpovolanějšího - hrajícího trenéra Michala Bublíka.

"Pevný začátek zimní přípravy u nás stanoven nebyl, po skončení podzimní části jsme začali chodit jednou týdně do haly. Po novém roce jsme přidali kruhové tréninky a občas zařazovali běžecké výběhy. Tréninková účast nebyla z různých důvodů velká a tak jsme dávali přednost individuální přípravě.

Sehráli jsme 4 přípravná utkání, s Vejprnicemi, Horní Břízou, německých soupeřem Röslau jsme prohráli a na závěr jsme porazili Lhotu. I když jsme herní tréninky prakticky neabsolvovali (nejsme příznivci umělých povrchů), tak se na jarní část těšíme a náš cíl je skončit do 4.místa a zahrát si po roce opět baráž.

Na sezonu jsme doplnili kádr o 3 posily, z Domažlic přišli Vísner a Lešek, který je bohužel zraněn a z Německa se vrací Winkelhöfer. I z tohoto důvodu by se již neměl opakovat podzim, kdy jsme hrávali některé zápasy pouze v 11 lidech, takže kádr máme početnější a určitě i kvalitnější.“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou