FOTO: Nespeky přehrály dorost Benešova

0

V předposledním přátelském utkání zimní přípravy se představili fotbalisté Nespek na benešovské umělé trávě proti domácímu dorostu U19, který hraje českou ligu dorostu. 

SK Benešov U19 - TJ Sokol Nespeky 1:4 (0:3)

Branky Nespek: Večeřa, Iheanacho, Klauz, Voráček.

 

Utkání hrané za krásného slunečního, ale také velmi mrazivého počasí nenabídlo v úvodní čtvrthodině nic zásadního. Oba týmy byly z počátku bezchybní. Ovšem s postupem času chyb přibývalo a to na obou stranách. V dresu Nespek měl dvě velké šance Kubec, ale v prvním případě jeho střelu zablokovali obránci a ta druhá mířila vysoko nad. Velmi podobně na tom byli mladíci z Benešova. Šance si dokázali vytvořit, ale chyběla větší kvalita a klid v zakončení. Góly začaly padat až po půlhodině hry. První branku si připsal Marek Večeřa, který střelou z hranice velkého vápna nedal benešovskému brankáři žádnou šanci - 0:1. Druhý gól připravil Konopiský, který zpětnou přihrávkou pod sebe nabídl tutovku pro Iheanacha a ten zvýšil nespecké vedení - 0:2. V závěru poločasu nahradil ještě Voráček zraněného Kubce a krátce po příchodu na hřiště vybídl ke skórování Klauze - 0:3.

 

V úvodu druhého dějství střílel z dálky Cvrček, těsně před gólmanem tečoval jeho střelu na hranici ofsajdu Voráček, ale branka platila - 0:4. Po hodině hry poslal trenér Nespek do hry další útočně laděné hráče. Nastoupili Vojkůvka, Myslivec a Hanuš. Další gólové šance zůstaly ale nevyužity. Naopak Nespečtí několikrát zapomněli na zadní vrátka a pustili svého soupeře do nebezpečného přečíslení. Jednu z šancí domácí proměnili, když v 75' správně vyřešili situaci dva na jednoho a snížili na konečných 1:4.

 

Sestava Nespek: Drážek - Cvrček, Krejza, Burian, Konopiský (Myslivec) - Pešta D. (Hanuš), Braný, Iheanacho (Vojkůvka), Večeřa, Klauz - Kubec (Voráček)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou