Situace v Poříčanech není příjemná

0

Ani druhé přátelské utkání utkání poříčanským fotbalistům nevyšlo a i podruhé prohráli s týmem I.A třídy. Od Vyšehořovic schytali debakl.

SK Poříčany - TJ Sokol Vyšehořovice 1:7 (0:4)

Branka Poříčan: Snop

 

manažer SK Poříčany Václav Kupr: "Ze zápasu se nám omluvili Janocsko, Kmoníček a Holler. Začátek byl oboustranně vyrovnaný, pak jsme udělali dvě hrubé chyby, které soupeř využil a dostal se snadno do dvoubrankového vedení a od té chvíle byl lepší a do poločasu přidal další dvě branky. Druhý poločas jsme opět nezačali špatně a dokázali vstřelit branku, pak se nám zranil Mužík, hráli jsme o deseti a soupeř dominoval. Musíme mužstvo doplnit ještě o čtyři hráče, se kterými jsme v jednání, tak doufám, že příští týden už se nebude nikdo omlouvat a tým bude alespoň o dva hráče doplněn. Bohužel tahle situace není pro nikoho příjemná, hlavně pro hráče na hřišti. Musíme tuhle nepříjemnost překonat a v příštím zápase nastoupit už v sestavě, která snese měřítko."

 

Sestava SK Poříčan: Kopecký - Nedvěd, Puk, Snop, Hampl - Vyšata, Prejsek, Netolický, Mužík - Koula, Stárek


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou