FOTO: Nespeky si s chutí zastřílely

0

Po návratu ze soustředění z jedné z nejvýše položených obcí v České republice v krkonošské Malé Úpě, kde nadmořská výška přesahuje hodnotu 1000 m.n.m., sehráli fotbalisté Nespek přátelské utkání proti celku z 1.B třídy Sokol Teplýšovice. Po soustředění byli hráči Nespek v dobré náladě i přes náročný program soustředění. V ideálních tréninkových podmínkách se střídaly kondiční aktivity běh a běh na lyžích a dokonce byl i pěší výšlap na Sněžku. Bylo to ale také o zábavě a i po náročném dni docházelo k různým soutěžím. Proběhlo třeba utkání ve florbale. Příjemným zpestřením byl bowling. Nechyběla ani regenerace v nově zrekonstruovaném Wellness centru. A na to jak se vyvíjelo samotné utkání se pojďme podívat.

TJ Sokol Nespeky - Sokol Teplýšovice 8:0 (3:0)

Branky: Večeřa 4x, Burian, Iheanacho, Klauz, Kadeřábek

 

Utkání se hrálo za chladného, ale příjemného slunečného počasí na umělé trávě v Benešeově. Papírově slabší Teplýšovice se prezentovaly v prvním poločase sympatickým výkonem a několikrát se dostaly do nebezpečného zakončení. Nicméně góly padaly jen do jejich sítě. Ve 20' posunul Voráček míč volnému Večeřovi a ten výstavní střelou do šibenice otevřel skóre - 1:0. Stejný hráč se prosadil i o deset minut později - 2:0. V závěru poločasu byl na hranici velkého vápna faulován David Pešta a hlavní rozhodčí po poradě s asistentem ukázal na značku pokutové kopu. Burian bezpečně umístil střelu k tyči - 3:0. Mohla padnout ještě čtvrtá branka, ale střelu Voráčka vytěsnil teplíšovický brankář na tyč. 

 

V samotném úvodu druhého dějství měly Teplýšovice největší šanci na vstřelení branky, ale Král hlavičkou orazítkoval pouze tyč branky, ve které stál Drážek. Teplýšovice začaly fyzicky odpadat a začaly se dopouštět chyb. Další dvě branky přidal opět Večeřa - 5:0. Šestý gól přišel po uvolnění a zpětné přihrávky Davida Pešty na Iheanacha a ten v tutové šanci už neměl problém zakončit - 6:0. V závěru utkání trefil Vojkůvka tyč a jeho střelu dorazil Klauz - 7:0. Poslední trefu obstaral Kadeřábek, který si přehodil brankáře a střílel do prázdné branky - 8:0.  

 

TJ Sokol Nespeky nastoupily v této sestavě: Drážek - Konopiský (60' Tyrner), Burian, Krejza, Pešta V. (60' Matyášek) - Klauz, Iheanacho, Večeřa, Pešta D. - Hanuš (60' Vojkůvka), Voráček (60' Kadeřábek)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou