SK Slaný zahájilo přípravu ve svém městě na umělé trávě

0

SK Slaný, jedenáctý celek Krajského přeboru zahájil v sobotu 20. ledna zimní přípravu. Fotbalisty čeká soustředění v Krušných Horách a několik přátelských utkání. 

Fotbalisté SK Slaný zahájili v sobotu 20. ledna zimní přípravu a do svého odjezdu na soustředění budou trénovat každý druhý den ve svém prostředí na umělé trávě a využívat budou také atletický stadion, který poslouží k běžecké části přípravy. 

 

Poslední lednový den odjíždí slánští fotbalisté na soustředění do Českého Jiřetína, který se nachází v Krušných Horách. Součástí soustředění bude přátelské utkání na umělé trávě v Litvínově proti soupeři, který hraje Ústecký Krajský přebor - Horní Jiřetín. Po návratu zpět do Slaného se budou fotbalisté připravovat opět na svých pozemcích a v rámci regenerace budou chodit navíc jednou týdně do bazénu. 

 

 

Každou sobotu je připravené přátelské utkání. Druhý soupeř bude divizní, Slaný zamíří do Prahy na Aritmu, kde se utká s místním týmem na umělé trávě. Také další dvě utkání budou na umělé trávě a to v Brozanech a v Bílině proti domácím soupeřům. Generálku na jarní část sehrají fotbalisté Slaného na svém přírodním hřišti 3. března proti celku opět z Ústeckého Krajského přeboru. Soupeřem bude Slavoj Žatec (i Bílina hraje Ústecký Krajský přebor).

 

Po přátelském zápase se Žatcem budou v týdnu ještě následovat dva tréninky a poté přijde o víkendu už ostrý start jarní části. Slaný hostí na svém hřišti v prvním jarní utkání lídra tabulky FC Horky. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou