Hodnocení podzimu - TJ Sokol Radostín nad Oslavou

0

Pro týmy, které zasáhly na podzim do okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou podzimní sezónu 2017. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do jarní sezóny 2018. Rozhovor nám poskytl trenér Jiří Pešek.

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezony?

20 bodů po podzimní části není vůbec špatný výsledek,ale při vyrovnanosti letošního ročníku soutěže nesmíme nic podcenit.Mrzí mě,že jsme více nebodovali v domácím prostředí.V tomto ohledu máme co  napravovat.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezony?

Samozřejmě by jsme se chtěli pohybovat v horní polovině tabulky,ale spíš bych byl rád,aby jsme neměli záchranářské problémy.Mužstva jsou nebývale vyrovnaná.

 

 

Kdo patřil k oporám týmu?

K oporám týmu dlouhodobě  patří především náš brankář Dupal Ivo.Má stabilní zápasovou výkonnost a příkladnou tréninkovou morálku.

 

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

Postoupit může kterékoli mužstvo z první poloviny tabulky.Konkrétní jméno opravdu nejde odhadnout,ve hře je spousta týmů.Rozhodně to bude velmi zajímavé.V sestupových vodách to bude neméně zajímavé, protože bodové odstupy týmů jsou velmi malé a proto si žádný tým  nemůže dovolit dlouhodobější jarní  výpadek.



 

Jak budete přes zimu trénovat?

 Domluvili jsme se,že od půlky listopadu do konce roku budeme chodit jednou týdně na fotbálek,což je v rovině dobrovolnosti.Po novém roce začneme trénovat pod zátěží.Doufám,že se budeme scházet v co největším počtu,protože od toho se také bude odvíjet připravenost na jarní část sezóny.

 

 

Který soupeř na vás udělal na podzim největší dojem?

Bystřice,protože v zápase s námi i bez opor z A-týmu dokázali hrát vyrovnanou partii.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Každé mužstvo má ve svém kádru nějakou ikonu,proto se na tuto otázku těžko odpovídá.Na mě udělal velký dojem hráč Rozsoch, Bureš Petr,který se dokáže dostat do brankových příležitostí,ať se mužstvu daří více či méně.

 

Děkuji za rozhovor

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou