Hodnocení podzimu - SK Svratka

0

Pro týmy, které zasáhly na podzim do okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou podzimní sezónu 2017. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do jarní sezóny 2018. Rozhovor nám poskytl brankář Svratky Vojta Šmahel.

Kdo patřil k oporám týmu?
Velmi slušnou formu po celý podzim si držel Honza Pech a Martin Ondra. Ze zbytku týmu hodně hráčů podávalo nevyrovnané výkony, zápas od zápasu různé. Jedno kolo zazářil jeden hráč, další kolo jiný a to samé bylo i v mizerných výkonem.Výše jmenovaní si drželi asi nejstabilnější výkonnost.

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?
Fotbalově se mi líbila hra Bystřice a pokud si udrží formu, měla by to být ona. A dolů půjde ten tým, který nasbírá nejméně bodů, jmenovat však nikoho nechci. 

Jak budete přes zimu trénovat?
Začneme asi v lednu, následovat bude soustředění a pár přátelských duelů. O přípravu velké části kluků se přes zimu stará futsalový oddíl Hattrick Svratky, který momentálně hraje Pardubický krajský přebor. 


Který soupeř na vás udělal na podzim největší dojem? Jívoví, Bystřice a Křižanov. První dva jmenovaní nás doma celkem jasně přehráli a ač jsme v Křižanově vyhráli 3:0, Křižanov hrál dobrý fotbal a měl pouze "den blbec", což ukazuje i pohled na tabulku.


Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?
Kapitán Bystřice David Čech.


Závěrem chci poděkovat všem naším fanouškům a sponzorům za podporu po celou dobu podzimní sezóny, podobně jako realizačnímu týmů v čele s trenérem Fandou Mládkem starším.

 

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou