Nábor do fotbalového klubu FC Žďár nad Sázavou

0

V pondělí 18. září proběhne na fotbalovém stadiónu na Bouchalkách nábor do fotbalového klubu FC Žďár nad Sázavou. Začátek je naplánován na 17.00 hodin. Přiveďte své děti ročníku narození 2007 až 2012 do klubu, který patří mezi špičku v prací s mládeží v celém regionu Vysočiny.

V klubu vás přivítají proškolení trenéři s licencemi UEFA A nebo UEFA B. Hlavní tváří náboru bude reprezentatka České republiky U17 Simona Novotná, která vede v klubu nejmenší adepty kopané, což jsou předškolní děti ve věku pěti a šesti let.

 

Klub FC Žďár dosáhl v minulé sezóně několika výrazných mládežnických úspěchů. Třinácti- a čtrnáctiletí fotbalisté vyhráli titul přeborníka kraje Vysočina, jedenáctiletí fotbalisté obsadili na mistrovství republiky vynikající desáté místo a jejich devítiletí kolegové místo třiadvacáté, to vše mezi naší absolutní špičkou.

 

Mládežnický fotbal FC Žďár nad Sázavou má v soutěžích FAČR úctyhodných deset mužstev, která hrají krajské a divizní soutěže. Více mužstev má v našem regionu jen prvoligová Jihlava. Přijďte a přiveďte vaše děti do klubu, ve kterém již hrají hráči z celého okresu Žďár nad Sázavou, namátkou jsou zde mládežníci z více jak desíti vesnických mužstev.

 

Jsi již fotbalista mladší žák až starší dorostenec z blízkého okolí a chtěl by jsi výkonnostně růst? Ozvi se nám na telefonní čísla uvedená na plakátu, budeš poté vyzkoušen v klubu FC Žďár nad Sázavou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou