Písek zahájil třetiligovou sezonu. Chce hrát nahoře

0

V pondělí 10. července v půl čtvrté odpoledne se po dovolené sešli fotbalisté píseckého A-týmu, členové realizačního týmu i vedení klubu, aby společně zahájili sezonu 2017/2018, která by pro svěřence trenéra Ondřeje Prášila měla skončit výrazným úspěchem.

Za vedení FC Písek hráče přivítal člen výkonného výboru Milan Nousek st., který před prvním tréninkem řekl: " Dovolte mi, abych vás přivítal v sezoně 2017/2018. Věřím, že v rámci přípravy všichni prokážete trenérům, že chcete hrát za Písek, že na to máte kvalitu, a že se společně pokusíme o výborný výsledek a o konečné umístění v tabulce, za které se nebudeme muset stydět."

 

Krátce po čtvrté hodině vyběhli fotbalisté na trávník v domácím areálu. Do tréninku se zapojilo prozatím celkem jednadvacet hráčů (včetně třech brankářů) a dva rekonvalescenti, Vojtěch Zeman s Jakubem Kaláškem, ho sledovali za postranní čarou.

 

Hráči, kteří v týmu působili i v předchozí sezoně:

Jakub Rondzik - Dominik uhlík, Michal Rendla, Lukáš Holub, Václav Hrachovec, Jakub Held, Václav Milec, Aleš Kočí, Martin Voráček, Miroslav Grobár, Tomáš Froněk, Martin Held a Filip Řezáč.

 

Hráči, kteří přišli z týmu U19:

David Přibyl - Tomáš Musil a Jiří Kinkor.

 

Nové tváře:

Kamil Hajdušek (SK Dynamo České Budějovice)

Antonín Presl (FC MAS Táborsko)

Ondřej Běloušek (FC MAS Táborsko)

Tomáš Benetka (FK Fotbal Třinec)

Martin Debellis (FC Viktoria Plzeň)

 

Trenér A-týmu Ondřej Prášil však nepočítá pouze posily. Někteří hráči písecké řady opustili. Patří mezi ně Ondřej Sajtl se Štěpánen Hlinkou. Jedná se o dalším působení Petra Řeháka a otazník visí také nad Filipem Vaňkem.

 

 

Na pondělní tréninkové jednotce se neobjevil ani brankář Lukáš Varyš, který byl nemocný, ale do přípravy se zapojí. Na trávě v areálu u Otavy by se měla brzy představit také staronová posila Miroslav Slepička.

 

Písecké áčko stráví celé přípravné období v domácím prostředí a vyjíždět bude pouze k přátelským či pohárovým duelům. V přípravných zápasech s divizními soupeři chce Ondřej Prášil najít vhodné složení týmu, který prochází výrazným doplněním a věří, že jeho svěřenci budou mít na startu soutěže hlad po ligových konfrontacích.

 

Během přípravného období sehrají A muži FC Písek následující utkání:

14. července v 18 hodin SK Katovice - FC Písek (hraje se v Katovicích)

15. července v 11 hodin: FC Písek – SK Jankov (hraje se v Písku)

18. července v 16 hodin: FC Písek – AC Sparta jun. (hraje se v Písku)

22. července v 17 hodin:SK Brná/FK Zbuzany 1953 – FC Písek (1. kolo MOL Cupu – hraje se na hřišti soupeře)

26. července v 18 hodin: Roudné – FC Písek (hraje se v Roudném)

2. srpna v 18 hodin: FK Spartak Soběslav - FC Písek (hraje se v Soběslavi)

V případě postupu z 1. kola MOL Cupu, odehrají písečtí fotbalisté zápas 2. kola 8., nebo 9. srpna.

Úvodní zápas ČFL 12. srpna: FK Loko Vltavín – FC Písek (hraje se v Praze)

 

Zdroj: fcpisek.cz/Petr Brůha


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou