Hodnocení sezóny TJ Sokol Bobrová

0

Pro týmy, které vyběhnou v nové sezóně do soutěží okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou sezónu 2016-17. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do nové sezóny 2017-18. Rozhovor nám poskytl trenér druhého týmu okresního přeboru Miroslav Roháček.

Jak jste spokojeni se sezónou 2016-17?    

Pokud skončíte na druhém místě, tak spokojenost musí být.  Do sezony jsme šli s tím, že bychom už konečně nemuseli  hrát o záchranu a že bychom chtěli skončit v horní polovině. Úvod sezony nasvědčoval spíš tomu prvnímu, po dvou kolech jsme měli jeden bod, pak to ale šlo až nečekaně nahoru až na podzimní druhé místo. Také mě těší to, že jsme na jaře naše postavení dokázali udržet.  Velmi důležité také bylo to, že se našemu úzkému kádru vyhýbala nějaká dlouhodobá zranění nebo absence. Takže spokojenost veliká.

 

Kdo patřil k oporám týmu?       

Po dlouhých letech máme v týmu nejlepšího střelce přeboru, takže odpověď se sama nabízí. Fotbal je ale kolektivní sport a každý z kluků má na našem úspěchu svůj nesmazatelný podíl.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?    

V několika týmech nastupují hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží a patří k oporám svých týmů. Vyzdvihnout jedno jméno si ale netroufnu.  My takového hráče v týmu nemáme, rádi bychom ovšem alespoň jednoho dříve nebo později v našem týmu přivítali.

 

S jakými cíli půjdete do nadcházející sezóny?      

Určitě bychom chtěli navázat na tu loňskou a pohybovat se v horních patrech. Pokud by se ale podařila nějaká ta posila a všichni by byli zdraví, tak bychom se pokusili naše postavení ještě trochu vylepšit (smích).

 

Proběhnou u vás v týmu nějaké změny hráčské, či jiné?    

Tak jak už jsem zmínil, rádi bychom posílili, ale všichni víme, že to dnes není tak jednoduché.  Skončil nám Tomáš Podborský, jinak by měl kádr zůstat pohromadě, určitě se ale opět neobejdeme bez pomoci hráčů z béčka.

 

Kdo myslíte, že bude hlavním kandidátem na postup?    

Myslím, že letos nebude jeden tým dominovat tak, jak Bohdalov. Očekávám vyrovnaný boj několika týmů, do kterého bychom se chtěli i my zapojit. K týmům, které teď skončily nahoře se klidně může přidat někdo další, třeba Svratka, Jívoví, Rozsochy, počítat se musí i s Křovím, takže uvidíme.

 

Jak budete přes léto trénovat, kdy začne příprava?    

Začneme v pátek 14. července a chtěli bychom sehrát alespoň dva přípravné zápasy. Loni jsme shodou různých okolností nesehráli ani jeden a úvod podle toho vypadal.

 

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou