Vyrovnaná bitva Hošťálkovic a Klimkovic měla nakonec vítěze

0

 

 

Týmy TJ Sokol Hošťálkovice  a TJ Slezan Klimkovice se 19. dubna střetly v ostravském okresním přeboru a bylo se na co dívat. 

 

Muži Hošťálkovic v bílých dresech na domácí půdě vyrazili na Klímkovice hned v prvních minutách. Borci v modrém se ale nedali a kontrovali protiútokem. Hra neměla hluchá místa po celý zápas. Ve 21. minutě se útočník Hošťálkovic dostal do vyložené šance, ale spálil ji střelou spolehlivě vedle brány Klimkovic. Ve 34. minutě Hošťálkovští zase zahrozili, ovšem opět vedle. Zatím se blýskalo, ale ve 41. minutě udeřil blesk v podobě Richarda Martikána z penalty – 1:1. Po přestávce bylo všechno jinak. Klímkovice vyrovnaly na 1:1 nádhernou střelou z dvaceti metrů. Domácí však nesvěsili hlavy, prezentovali se  nejprve ranou nad a v 64. minutě po exhibici domácích v pokutovém území soupeře Vojta Baránek zavěsil míč do sitě hlavou – 2:1. Vzápětí mohly Hošťálkovice z rohu zvýšit náskok na 3:1, ale hráč Klimkovic vykopl míč z brankové čáry, zatímco bezmocný gólman jej jen vyděšeně sledoval a modlil se k nebesům.  Po několika minutách ve skrumáži před klímkovickou skončil míč na spojnici tyče a břevna. Jenže v 75. minutě obránce Hošťálkovic strhl útočníka hostí za dres k zemi, sudí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu a bylo to 2:2. Obraz hry odpovídal plichtě, ale to nebylo všechno. O několik minut později kopali borci Hošťálkovic přímý kop a míč se po několika tečích ocitl až v bráně Klimkovic. A skóre zůstalo až do konce.       

 

 

„Byl to fajn zápas a bylo to oboustranné, nehrálo se jen na jednu branku. Bylo to náročné utkání hrané férově. Remíza by tomu slušela víc, ale děkujeme za ty body, je to doma,“ neskrýval spokojenost trenér domácích Marcel Tarkota.

 

 

„Zápas byl vyrovnaný, první půle se moc nepovedla, druhá byla určitě lepší. Diváci viděli pět branek, bohužel pro Klímkovice domácí dali tři,“ uvedl bezprostředně po zápase trenér Radim Břežný.    


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou