Bohdalov v přípravě stupňuje svoji formu

0

Na umělé trávě ve Žďáře nad Sázavou prověřily po podzimu vedoucí celek okresního přeboru Bohdalov tři týmy. Jak viděl tyto zápasy bohdalovský Alois Matějíček si můžete přečíst v našem článku.

19.2.2015, 12.00 hod. umělka Žďár n.S.

Žďas Žďár(dorost) - FC Sokol Bohdalov 6:1 (2:0)

Branka: Novotný Zd., rozhodčí:Beneš, diváků 15

Bohdalov: I.poločas - Velín - Fabík An. - Novák V. - Novotný Zd. - Klimeš - Pokorný - Jaroš Pavel - Jaroš Petr - Neuman Al. - Fabík P.  - Koukal

 

               II.poločas - Velín - Chalupa - Novotný Zd. - Jaroš Pavel -  Fabík An. - Švoma V. - Doležal T. - Jaroš Petr -  Šimek - Koukal - Křesťan D.

 

Bohdalovští, poprvé na velkém hřišti, zaostávali za žďárskými dorostenci nejen v rychlosti, což se dalo očekávat, ale hlavně v důrazu i kondici. Předvedli hru na náhodu a bez myšlenky s množstvím individuálních chyb. Z bohdalovského pohledu měl zápas všechny znaky začátku sezóny a není třeba z něj dělat žádné negativní závěry. Času na zlepšení je zatím dostatek.

 

4.3.2017 sobota v 16.00 hod.umělka Žďár n.S.

FC Sokol Bohdalov - Sapeli Polná  1 : 1 (0:1)

Branka: Neuman Aleš,     diváků 30

Sestava: Mundok - Fabík Fr,  - Novotný Zdeněk - Doležal  T. - Klimeš  -Křesťan D. (Pokorný V.)- Jaroš Petr - Šimek  - Neuman A. - Koukal  - Boháček F. (46.Fabík P.)

 

Bohdalovští si na druhý přípravný zápas hraném na umělce ve Žďáře n.S. pozvali nelehkého soupeře, přední tým nejvyšší krajské soutěže, Sapeli Polná. Začali s respektem, v prvním poločase byl vidět určitý rozdíl, zejména v kombinaci středové řady Polné, bohdalovští tento rozdíl nahrazovali bojovností a rychlostí. Oba týmy si v první půli žádnou jasnou příležitost nevypracovaly, pološance vyplývající z herní převahy sapeláků, spolehlivě řešil Martin Mundok. V závěru poločasu však bohdalovští nechali nepokrytého Příhodu, který poslal prudký míč k levé tyči Mundokovy branky, a ten skončil v jeho síti. To také bylo asi i spravedlivé vyjádření dění na hřišti.

 

 

V úvodu druhé půle ještě zahrozil polenský Macko, ale na Mundoka si nepřišel. Potom jakoby sapelákům  docházely síly a umožnily tak lépe hrajícímu Bohdalovu vyrovnat, když se po pěkné akci přes střed polenské obrany, na malém vápně uvolnil Alda Neuman a nezaváhal. Bohdalovští se v další hře dostávali častěji před branku Sapeli, tam ovšem vládl vynikající brankář Herink, který zachránil soupeře od porážky, když vychytal hned dva sólové úniky Vojty Koukala. Bohdalovská obrana pracovala spolehlivě, sapelákům vyjma dvou střel z dálky, které  jistě lapil Martin Mundok, nic nedovolila. Když Vojta Koukal, asi z úcty ke svým bývalým spoluhráčům, kde v minulosti rok hostoval, spálil isvoji třetí jasnou šanci,  utkání tak, vzhledem k rozdílným poločasům, skončilo spravedlivou remízou. Za zmínku stojí zvýraznit vynikající výkon Tomáše Doležala, který na místě předstopera musel nahradit nemocného Pavla Jaroše a ještě stačil plnit svoji původní roli defenzivního záložníka. Hrál prostě za dva a byl spolu s brankářem hostů Herinkem, jednoznačně nejvýraznější postavou zápasu. Za nadstardantní výkon si ovšem zaslouží pochvalu a poděkování i všichni ostatní bohdalovští hráči.                                                                                                            

 

11.3.2017 ve 14. 00 hod. umělka Žďár n.S.

Bohdalov - Rad.Svratka A 2 :0 (0:0)

Sestava: Velín - Klimeš (46.Fabík An. - Novotný Zd. - Jaroš Pavel (46.Doležal  - Fabík An. (46.Chalupa) -Neuman A. (46.Pokorný) - Neuman Pavel (46.Šimek) - Jaroš Petr - Šimek (46.Švoma V.) - Boháček(46.Fabík P.) - Koukal 

 

Branky: 59. Fabík Pavel, 78. Neuman Aleš

Diváků: 25

Bohdalovští si na třetí přípravný zápas na umělce ve Žďáře n.S. pozvali dalšího účastníka vyšší soutěže, fotbalisty Radešínské Svratky. Nevíme v jak silném složení k zápasu soupeř nastoupil a zápas pojal,  faktem je, že za celé utkání toho moc nepředvedl. Bohdalov byl jednoznačně lepším týmem a jeho obrana s vynikajícím Zdendou Novotným a ve druhém poločase s Tomášem Doležalem, soupeře nepustila vůbec k ničemu. Dva, tři centy a vysoké míče spolehlivě a jistě  zlikvidoval náš druhý brankář Roman Velín. I když  hra bohdalovských, zejména ve středu zálohy nebyla to pravé ořechové, Bohdalov se několikrát dostal do velice slibných šancí, ale brankář Radešínky, který byl jejich nejlepším hráčem, vychytal jak Aldu Neumana, tak Kubu Šimka.

 

Ve druhé půli, po příchodu Tomáše Doležala, Bohdalov zpřesnil hru a podařilo se mu konečně skórovat, nejprve v 59. minutě z pěkné otočky Pavlem Fabíkem a v 78.minutě Aldou Neumanem, který dorážel po vynikajícím zákroku brankáře Radešínky, prudkou střelu Víti Pokorného. Bohdalovští ve druhé půli vysřídali všechny hráče z lavičky, takže si zahráli úplně všichni. Naši hráči potvrdili, že výborný výkon před týdnem proti Sapeli Polná nebyl náhodný a že zimní příprava pod vedením hrajícího trenéra Tomáše Doležala a jeho obětavého asistenta Radima Pokorného se ubírá správným směrem.

 

Příští zápas: Žďas Žďár B - Bohdalov, neděle 19.3.2017 ve 14.00 hod.-umělka Žďár n.S.                                                              

 




 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou