Zápas dvou podzimních vícemistrů nabídl zajímavou zápletku

0

Začátek zápasu, jehož výkop byl naplánován v netradičním fotbalovém čase v neděli v 8:00 na umělé trávě na žďárských Bouchalkách, mezi sebe svedl Bobrovou, aktuálně druhý tým okresního přeboru, a také druhý tým III. třídy Dolní Rožínku, usilující o návrat do nejvyšší okresní soutěže.

Bobrová - Dolní Rožínka 4:2 (0:2)

Začátek zápasu byl z obou stran vyrovnaný. Střídaly se akce u obou branek. Jako první, a to hned dvakrát za sebou, udeřili Pavel Pokorný a Jan Čermák, kteří využili nepřesností v bobrovské rozehrávce. Dolní Rožínka se tak mohla radovat z dvougólového vedení. Postupem času se však osmělil i soupeř z Bobrové, z jehož akcí vyplynulo několik neproměněných gólovek. Do šaten mohli odcházet spokojeněji hráči Rožínky.

 

Soupeř z Bobrové však nechtěl dát svou kůži lacino. Již brzy po začátku druhého poločasu se Bobrová dostala do jednogólového kontaktu, když na přední tyči úřadoval Jirka Svoboda. Postupem času navíc hráčům Dolní Rožínky začaly docházet síly, čehož bobrovští hráči dokonale využili a převzali otěže zápasu do svých rukou. Prvně jmenovaný střelec si připsal do statistik i vyrovnávací branku, rozdílový gól vstřelil Míra Mašek a tečku za zápasem udělal Jarda Stupka. Po houževnatém výkonu Dolní Rožínky v prvním poločase se tedy nakonec podařilo Bobrové zápas otočit.

 

Góly: 2x Jiří Svoboda, Miroslav Mašek, Jaroslav Stupka - Pavel Pokorný, Jan Čermák

 

Sestavy:

Bobrová: Flek - Křepela L., Roháček, Stupka, Hluščenko (Flídr) - Mašek, Dvořák, Podborský, Křepela V. - Hájek, Svoboda

 

D. Rožínka: Horák - Fendrych, Bukáček, Pokorný Ivoš, Vondruška - Macháček, Bartoněk, Hofman, Večeřa - Pokorný Pavel, Čermák Střídali: Brambora, Hille


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou