Lovětínský z Černíče se blýskl hattrickem, na Dobšice to však nestačilo

0

Ofenzivní show s celkem sedmi přesnými zásahy rozjeli fotbalisté Dobšic a Černíče. Hostujícímu Lovětínskému nepomohl ani hattrick aby tým Černíče vyšel z duelu vítězně. Dobšice naopak potvrdily roli nejproduktivnějšího týmu 1. A třídy sk. A. 

Fyzicky zdatní Dobšičtí vybudili k lepším výkonům i svého soupeře a nasazení všech hráčů rozhodně neodpovídalo statutu přátelského zápasu. Do vedení se dostali hosté zásluhou Lovětínského, Dobšice však brzy srovnaly po rychlém brejku. První poločas ale fotbalisté Podyjí vyhráli, když se znovu prosadil Lovětínský.

 

Po změně stran se ukázala lepší kondiční připravenost hráčů Dobšic a zejména Pavlíček s Čapounem trestali. Lehkou náplastí na duši může být pro hosty hattrick Lovětínského, který v závěru zkorigoval skóre na konečných 4:3.

 

TJ Sokol Dobšice - TJ Podyjí Černíč 4:3 (1:2)

Branky: Pavlíček 2x, Ensinger, Čapoun (pen.) - Lovětínský 3x

 

Foto: B. Dufek (TJ Sokol Dobšice)

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou