Třebelovice zahájily přípravné zápasy výhrou

0

Jako první z družstev 1.B třídy sk. B odehrály přípravné utkání Třebelovice. I v deseti si dokázaly poradit s týmem Únanova, který nastupuje ve znojemském okresním přeboru.

Třebelovice do prvního přípravného utkání v zimní přestávce naskočily pod vedením staronového trenéra Bohuslava Veverky. Ten hned musel řešit problémy se sestavou a jeho svěřenci odehráli celý zápas v oslabení. V týmu Třebelovic není jeho nejlepší podzimní střelec Marek Máca, který nastoupil do přípravy v divizní Velké Bíteši. Proti Únanovu nenastoupila ani nová posila z Moravských Budějovic Marcel Forman. Staronovými tvářemi v sestavě tak byli pouze Milan Novotný, který přichází z Dešné (okr. Jindřichův Hradec) a navrátilec po zranění Ondřej Navara. 

Samotný zápas se odehrál na umělé trávě v Jevišovicích a soupeřem nováčka 1.B třídy byl tým z okresního přeboru Znojemska. Třebelovičtí se před zápasem nesešli a odehráli celý zápas v desíti. Na obou stranách bylo k vidění velké množství šancí, ale kvalita v zakončení byla lepší v podání třebelovických, kteří tak po zásluze zvítězili.

 

Ohlas po utkání:

Bohuslav Veverka (Třebelovice): Byl to klasický přípravný zápas. Hrálo se s chutí a šance měl i soupeř, který je ale neproměnil. Mohli jsme i prohrát.

 

Třebelovice - Únanov 5:2 (2:1)

Branky: vlastní, Navara, Krula, Čurda, Jurka

Třebelovice: Nesiba - Sedlák Pavel, Kotačka, Čurda, Michal - Krula, Sedlák Petr, Jurka, Navara - Novotný


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou