AKTUALIZOVÁNO: Týmy po podzimu: FK Slavoj Český Krumlov B

0

Slavoj přihlásil pro letošní sezonu svůj rezervní tým, k překvapení všech, do okresního přeboru. Očekávalo se, že Slavoj bude patřit k jednomu z favoritů na postup, ale skutečnost byla jiná…

 

 

Statistiky:

 

Pořadí v tabulce: 5. místo (15 bodů)

Bilance: 4 – 3 – 3

Skóre: 20:15

Nejvyšší výhra:
5:1 nad FK Nová Ves – Brloh B (4. kolo, 10. září 2016)

Nejvyšší prohra:
1:5 od TJ Smrčina Horní Planá (11. kolo, 29. října 2016)

Střelci týmu: M. Kroupa 1x, J. Sekyra 2x, L. Hofmann 3x, M. Špát 1x, F. Hermann 1x, L. Kitzler 2x, J. Babouček 2x, Z. Šváb 1x, J. Lach 1x, J. Peťule 1x, J. Čermák 4x, R. Šimášek 1x

Nejlepší střelec: Jiří Čermák (4)

 

 

Již v prvním kole bylo na programu derby dvou geograficky nejbližších soupeřů. Slavoj přijel na hřiště do Kájova ve slátané sestavě a bylo to znát. Českokrumlovští fotbalisté si odvezli tříbrankovou prohru.

 

V druhém kole přijelo do Krumlova Přídolí, ale zápasu chybělo takřka vše, včetně branek. Konečný výsledek: 0-0.

 

První branky vstřelil Slavoj až ve třetím kole na půdě frymburského béčka. A byly to hned čtyři branky, které skončily za zády brankáře Maliny. Po jedné brance vstřelili Kroupa se Sekyrou a zbylé dvě vsítil Lukáš Hofmann.

 

I v dalším kole zvítězili hráči Českého Krumlova o čtyři branky. Outsider soutěže z Nové Vsi – Brlohu favorita nezaskočil a prohrál na domácím hřišti 1-5. Vítěznou branku vstřelil Martin Špát.

 

V pátém kole přivítal Slavoj trápící se Malonty, které znovu nevstřelily ani jednu branku a odvezli si prohru 3-0. Dvěma zásahy se zaskvěl Jiří Babouček.

 

Sedmé kolo přineslo velké klání mezi Slavojem B a Zlatou Korunou. Taktickou bitvu zvládli lépe hosté ze Zlaté Koruny, kteří si odvezli tříbodové vítězství se skóre 0-2.

 

Další těžké utkání čekalo Slavoj v Dolním Dvořišti, kde brzy hosté prohrávali, ale do konce poločasu utkání otočili. Domácí přes nespočet spálených šancí dokázali přeci jen srovnat a utkání skončilo dělbou bodů.

 

Stejným skóre, tedy 2-2, skončilo utkání i o týden později. V souboji nováčků okresního přeboru domácí fotbalisté brzy vedli díky Čermákovi, na kterého navázal Kitzler, ale dvanáct minut před koncem se podařilo exkrumlovskému Houskovi vyrovnat.

 

Čtvrté vítězství v sezoně si připsala rezerva Českého Krumlova v desátém kole na půdě Křemže, kterou hattrickem zničil Jiří Čermák.

 

V posledním kole podzimu byl na programu zápas dvou soupeřů, kteří se pravidelně utkávali v 1. B třídě. Do Krumlova zavítala Horní Planá a díky Bauerovi s Bednářem si odvezla vítězství 4-1, za domácí otevíral skóre Šimášek.

 

Rezerva Českého Krumlova se potýká s nedostatkem hráčů a do většiny utkání podzimní části nastoupila na poslední chvíli sestavená jedenáctka. Pokud Českokrumlovští nenajdou ideální jedenáctku, která bude nastupovat v každém utkání, tak si Slavoj na konci sezony o příčku pohorší.


 

Odkazy na zápasy:

1. kolo: TJ Sokol Kájov – FK Slavoj Český Krumlov B 3:0

2. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – TJ Sokol Přídolí 0:0

3. kolo: FC Šumava Frymburk B – FK Slavoj Český Krumlov B 0:4

4. kolo: FK Nová Ves – Brloh B – FK Slavoj Český Krumlov B 1:5

5. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – TJ Hraničář Malonty 3:0

6. kolo: volno

7. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – SK Zlatá Koruna 0:2

8. kolo: FK Dolní Dvořiště – FK Slavoj Český Krumlov B 2:2

9. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – TJ Dynamo Světlík 2:2

10. kolo: Sokol Křemže – FK Slavoj Český Krumlov B 1:3

11. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – TJ Smrčina Horní Planá 1:4

 

 

Komentář Zdeňka Švába k poslednímu zápasu s Horní Planou, který zároveň odráží i celou podzimní část rezervy Slavoje:

"K 10 zápasům nastoupilo 37 hráčů i když nás bylo na utkání nejvíc 13.V zápasech se dařilo střídavě vždy záleželo na kádru, který se dostavil. Jestliže nastoupili hráči s pravidelným tréninkem(dorostenci) většinou jsme neměli problém soupeře přehrát, ale když jsme se nesešli tahali jsme za kratší konec.

Do jarních bojů bych chtěl kádr zkonsolidovat a donutit hráče alespoň k jednomu tréninku týdně. Protože kdo se pohybuje ve fotbale ví, že bez tréninku to nejde, ani v okresním přeboru. Dál si myslím, že dnešní mladší hráči vůbec nerespektují kolektiv a dělají nám co se motáme kolem fotbalu jenom starosti. Každé kolo jsem měl večer před utkáním 10 hráčů, ráno 13, dopoledne 9 po obědě 14 a nakonec jsem byl rád za 11 hráčů. Prostě a jasně, když se dám na fotbal, tak počítám s tím, že každou sobotu po dobu 10 týdnů se hraje mistrovské utkání a jsem tam. To až si všichni uvědomí utvoří se parta, která potáhne za jeden provaz.

Na podzim se vstřelilo 20 gólů, což je průměr tabulky a obdrželo se gólů 15, tak si myslím, že postavení v tabulce je odpovídající našim výkonům a bohužel asi i schopnostem."

 

 

 

 

Los na jarní část sezony: 

12. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – TJ Sokol Kájov

13. kolo: TJ Sokol Přídolí – FK Slavoj Český Krumlov B

14. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – FC Šumava Frymburk B

15. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – FK Nová Ves – Brloh B

16. kolo: TJ Hraničář Malonty – FK Slavoj Český Krumlov B

17. kolo: volno

18. kolo: SK Zlatá Koruna – FK Slavoj Český Krumlov B

19. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – FK Dolní Dvořiště

20. kolo: TJ Dynamo Světlík – FK Slavoj Český Krumlov B

21. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B – Sokol Křemže

22. kolo: TJ Smrčina Horní Planá – FK Slavoj Český Krumlov B

 

 

 

Náš tip na konečné umístění: 6. místo


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou