Týmy po podzimu: TJ Sokol Přídolí

0

Poslední letošní článek je tu! Pokračujeme v seriálu Týmy po podzimu a tentokrát přišel na řadu sedmý tým tabulky okresního přeboru TJ Sokol Přídolí.

Statistiky:

 

Pořadí v tabulce: 7. místo (10 bodů) 

Bilance: 2 - 4 - 4

Skóre: 9:15

Nejvyšší výhra: 7-2 v Nové Vsi (6. kolo, 24. září 2016)

Nejvyšší prohra: 0-7 v Horní Plané (1. kolo, 20. srpna 2016)

Střelci týmu: Ruslan Radykhovskyy 2x, Jan Písko 1x, Josef Písko 2x, Jaroslav Písko 1x
Nejlepší střelci: Ruslan Radykhovskyy (2), Josef Písko (2)

 

Přídolí začalo sezonu výborně, když nejprve bralo tři body za kontumaci s Frymburkem B, který se na zápas nedostavil, poté přišla velmi cenná bezbranková remíza 0:0 na horké půdě Slavoje Český Krumlov B a ve třetím kole přišla poněkud překvapivá výhra 1:0 nad favoritem z Malont.

 

Čtvrté kolo měl Sokol volné a pak přišla dlouhá série bez výher

 

V pátém kole čekal Přídolí lídr soutěže SK Zlatá Koruna. Zápas byl jasně v režii Zlaté Koruny, která vstřelila v každé polovině po dvou brankách a připsala si tříbodové vítězství. Třešničkou na dortu mohla být vychytaná nula pro brankáře Schwarze, který však inkasoval pět minut před koncem z kopačky Jaroslava Píska. Přídolí podlehlo Zlaté Koruně 1:4.

 

O týden později zajížděl Sokol pro změnu do Dolního Dvořiště, které těsně stíhalo Zlatou Korunu. Přídolí se proti Dolnímu Dvořišti daří a v posledních sezonách měli právě navrch Přídolští. Klub z pohraničí se ale výborně připravil a celý zápas nedovolil Sokolu téměř nic. Od 36. minuty vedl 1:0 a v závěru zvýšil dvěma slepenými brankami na konečných 3:0.

 

Přídolí si mohlo spravit chuť v utkání proti nováčkovi Dynamu Světlík. Hosté byli po debaklu z minulého kola vykolejení, ale domácí Sokol toho využít nedokázal. Ve 14. minutě otevřel skóre po rohovém kopu Josef Písko, ale o necelou čtvrthodinu později srovnal po krásné přihrávce Ondřej Dědič. Hra se přelévala nahoru a dolů, ale ani jeden z týmů nedokázal zápas rozhodnout, a tak se body dělily.

 

Od prohry s Dolním Dvořištěm se pro Přídolí střídaly zápasy ve stylu „prohra – remíza“.

 

Další prohra totiž přišla na půdě Křemže. Nezáživné utkání rozhodl v 69. minutě matador domácího týmu Georgij Filip a Křemže si připsala tři body.

 

Velmi cenná remíza přišla o týden později v 9. kole, kdy na přídolské hřiště přijel výběr Smrčiny Horní Plané. Domácí se v závěru poločasu dokázali dostat do vedení díky Ruslanu Radykhovskyymu, který rozvlnil síť střelou z hranice malého vápna. I ve druhém poločase byli domácí překvapivě lepší, ale branku vstřelili hosté. Hrubou chybu přídolského obránce totiž potrestal Radek Bauer a bylo srovnáno. Další góly nepadly a body se dělily.

 

V 10. kole čekal Přídolí souboj dvou týmů s přízviskem „Sokol“. Přídolí přijelo do Kájova posilněno remízou s Horní Planou, na kterou chtělo navázat. Sen o bodech však zmařil po půl hodině hry Petr Žilavý. O deset minut později zvýšil Josef Haláček a tentýž hráč dokonal po přestávce tříbrankovou výhru Kájova.

 

Poslední kolo zavítal do Přídolí poslední tým tabulky FK Nová Ves – Brloh B. Pro domácí to byl signál k jasným třem bodům, ale opakovala se zajetá cesta „prohra – remíza“. Přídolí sice po dvaceti minutách vedlo 2:0, když nejprve skóre otevřel Ruslan Radykhovskyy a o tři minuty poté Jan Písko zvýšil, ale po poločase se domácím hra rozpadla a ti dvakrát inkasovali. Nejprve snížil Václav Loucký a v 79. minutě vyrovnal Rudolf Klein na konečných 2:2.

 

První jarní kolo zajíždí Přídolí na půdu Frymburku B, kde bude chtít určitě přerušit nepříznivou bilanci z posledních zápasů, a navázat tak na úspěšný vstup do sezony.

 

Odkazy na zápasy:

1. kolo: TJ Sokol Přídolí - FC Šumava Frymburk B 3:0 kont.

2. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B - TJ Sokol Přídolí  0:0

3. kolo: TJ Sokol Přídolí - TJ Hraničář Malonty  1:0

4. kolo: volno

5. kolo: TJ Sokol Přídolí - SK Zlatá Koruna 1:4

6. kolo: FK Dolní Dvořiště - TJ Sokol Přídolí 3:0

7. kolo: TJ Sokol Přídolí - TJ Dynamo Světlík 1:1

8. kolo: Sokol Křemže - TJ Sokol Přídolí 1:0

9. kolo: TJ Sokol Přídolí - TJ Smrčina Horní Planá 1:1

10. kolo: TJ Sokol Kájov - TJ Sokol Přídolí 3:0

11. kolo: TJ Sokol Přídolí - FK Nová Ves - Brloh B  2:2

 

Ohlas trenéra bude doplněn později.

 

Los na jarní část sezony: 

12. kolo: FC Šumava Frymburk B - TJ Sokol Přídolí

13. kolo: TJ Sokol Přídolí - FK Slavoj Český Krumlov B

14. kolo: TJ Hraničář Malonty - TJ Sokol Přídolí

15. kolo: volno

16. kolo: SK Zlatá Koruna - TJ Sokol Přídolí

17. kolo: TJ Sokol Přídolí - FK Dolní Dvořiště

18. kolo: TJ Dynamo Světlík - TJ Sokol Přídolí

19. kolo: TJ Sokol Přídolí - Sokol Křemže

20. kolo: TJ Smrčina Horní Planá - TJ Sokol Přídolí

21. kolo: TJ Sokol Přídolí - TJ Sokol Kájov

22. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - TJ Sokol Přídolí

 

 

Náš tip na konečné umístění: 8. místo

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou