Opakovaný zápas skončil nerozhodně

0

Nedohraný zápas z minulého týdne mezi Bohdalovem B a Dolní Rožínkou, který byl opakován skončil nerozhodně 1:1.

Bohdalov B - Dolní Rožínka 1:1 (0:1)

 

Tomáš Doležal viděl červenou kartu, hosté nedali penaltu.

K opakovanému zápasu přijeli hosté vyhrát. Domácí však také neponechali nic náhodě a využili možnosti začlenit do sestavy dva hráče ze soupisky A týmu a sice Tomáše Doležala a na postu druhého stopera Pavla Jaroše. Hosté začali s velkou chutí a obrovským náporem. Rozhodně v této fázi hry předčili Bohdalovské v nasazení, kteří se tak nějak nemohli dostat do hry. Naštěstí domácí brankář Roman Velín měl svůj den a hned několik šancí hostů spolehlivě zlikvidoval. Smolařem zápasu se stal domácí Tomáš Doležal, který nejprve ve 20. minutě ztratil ve středu hřiště míč, svoji chybu chtěl napravit a upaloval ke své brance. Mezitím hosté přes levou stranu domácích,odcentrovali míč před branku Bohdalovských, tam ale v trmě- vrmě na brankové čáře, instiktivně Tomáš Doležal rukou zabránil míči v cestě do Velímovy sítě. Kopala se penalta a Tomáš navíc obdržel červenou kartu a musel do sprch. Slaběji kopnutou penaltu Roman Velín vystihl a spolehlivě ji lapil. Nedlouho poté, opět v nepřehledné situaci vyslal hostující útočník nepříliš prudkou střelu k Velínově pravé tyči a míč, k překvapení všech, skončil v bohdalovské brance 0:1. Domácí se díky oslabení dostávali pod trvalý tlak hostujících hráčů, hned několik sólových brejků zlikvidoval výbornými zásahy Roman Velín. Kdyby první poločas skončil 0:5 pro hosty, nikdo by se nedivil. Koncem poločasu hosté v náporu polevili, hra se vyrovnala,což byl nadějný signál pro Bohdalovské.

 

Béčko Bohdalova i o deseti vyrovnalo

Ve druhé půli jakoby hostům došel dech, začali kupit chyby, opět polehávat po hřišti, což jim ovšem nyní zkušení rozhodčí nebaštili a ukřivděné pokusy o diskuzi, hned v zárodku oceňovali žlutými kartami. Hra se pomalu, ale jistě i přes oslabení domácích vyrovnala, což potvrdil pěkným gólem hlavou po rohovém kopu Bobeš Křesťan a zaslouženě srovnal skóre zápasu na 1:1. V dalším průběhu se toho moc neudálo a obětaví domácí i po vystřídání hned několika hráčů, dovedli zápas do remízového konce, což byl s ohledem na rozdílný průběh obou poločasů, spravedlivý výsledek.

 

Bohdalov B:

Velín - Hanych (89.Švoma),Jar.Neuman, Jaroš Pavel, Křesťan Boh. -  L.Novotný (36. Šerejch, 73. Fabík P.), Vytlačil, T.Doležal, Neuman Pavel - Křesťan David (90.Boháček),Pokorný Vít

 

Dolní Rožínka:

Horák - Kovalčík, Bukáček, Mazánek, Urban - Macháček (46. Hofman), Kopecký (69. Fenrych), Vondruška (57. Večeřa), Chocholáč - Bartoněk,Čermák(87.Pokorný P.)

 

Branky: 56. Křesťan Bohumil - 33. Mazánek Rudolf.  Ve 20. minutě neproměnil Pavel Bartoněk pokutový kop.

 

Červená karta: 20. Doležal Tomáš

 

Žluté karty: 6. Hanych Libor, 60. Neuman Pavel, 71. Šerejch Luboš, 80. Křesťan Bohumil, 85. Křesťan David, 86. Vytlačil Jaromír - 2. Bukáček Pavel, 42. Čermák Jan, 43. Kovalčík Kamil, 74. Bartoněk Pavel

 

Hráči zápasu: Křesťan Bohumil, Jaroš Pavel

 

Rozhodčí: Tomášek Oldřich - Beneš Jaroslav, Ždánský Zdeněk

 

Diváků: 100

 

 

Ohlasy po utkání:

Alois Matějíček (Bohdalov)

Spravedlivý výsledek i z toho důvodu, že  z rozhodnutí STK, kdy jednoznačnou chybou rozhodčího jsme byli nuceni opakovat zápas a i když jsme, na rozdíl od Dolní Rožínky, nic nezavinili, byli jsme potrestáni. Přišli jsme totiž o Tomáše Doležala, který bude chybět áčku na jaře proti Jívoví. Museli jsme hrát na domácím hřišti, které již bylo upraveno na zimu a které dostalo, díky měkkému terénu, pořádně zabrat. Dřívější provedené práce se musí, pokud to vůbec dovolí počasí, nákladně zopakovat. Nikdo nám neuhradí náklady na lajnování, na energie-plyn, eletriku a vodu. Co stálo opakování zápasu Dolní Rožínku? Jen pár litrů benzinu souvisejících s jejich dopravou na zápas. Takže aspoň  ta remíza, i když tomu průběh zápasu zejména v prvním poločase neodpovídal, je díky Bohu, spravedlivá. Nebrečíme, jenom jsme shrnuli fakta a úsudek, ať si každý udělá sám.

                             

Jaroslav Neumam (Bohdalov)

Dnes musím poděkovat panu Matějíčkovi, že i za typických podzimních podmínek nám skvěle připravil hrací plochu. Utkání samozřejmě hodně ovlivnilo vyloučení našeho tvůrce hry Tomáše Doležala, který správně dostal červenou kartu za zabránění gólu rukou. Hosté byli první poločas lepší, měli větší chuť po výhře a zásluhou šli do vedení. My si v kabině o přestávce něco řekli a druhou půlku to doslova splnili. Bojovností, obětavostí a týmovou hrou jsme zápas vyrovnali a získali bod -  pro nás v podstatě vítězství. Děkuji všem klukům a myslím, že remíze je v konečném důsledku opravdu spravedlivá pro oba týmy. Rožínka je pro mě určitě nejfotbalovějším týmem z celé 3. třídy a favoritem na postup. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou