Tomáš Kodera tipuje zápasy 13. kola

0

V pravidelné páteční rubrice "Tip Experta" vám budeme přinášet pohled vybrané osobnosti z ligy na nadcházející duely. Dnešním expertem bude trenér Hradce B, Tomáš Kodera. Není totiž povolanější osoby než lodivod vedoucího celku celé soutěže. Souhlasíte s jeho tipy, nebo to vidíte jinak?

 

 

 

 

 

Hradec B – Chlum

"Mužstvo Chlumu nám na podzim uštědřilo jednu z našich dvou porážek, takže mu máme co vracet. I když mě osobně hodně překvapila jejich výhra nad silným týmem Záhoří z minulého kola, věřím že opět naše fanoušky nezklameme!

Můj tip je jasný: 1"

 

Líšiná – Mantov

"Líšiná u nás v minulém kole podala kvalitní výkon a byla vyrovnaným soupeřem. Pokud svůj výkon zopakuje, myslím, že Mantov porazí. Ovšem je to derby a stát se může cokoliv.

Přesto tipuji: 1"

 

Seč – Ptenín

"Ptenín mě svojí výhrou nad Dnešicemi překvapil snad ještě víc než Chlum. Ovšem v Seči to bude mít těžké. Domácí hrají na svém hřišti dobře a myslím, že to potvrdí i tentokrát.

Tipuji: 1"

 

Dnešice – Záhoří

"Tak tohle je oříšek :) Obě mužstva jsou velkými kandidáty na postup, ovšem své první zápasy překvapivě nezvládla, a tak budou jistě chtít svá zaváhání napravit. Hodně taky bude záležet na jakém se bude hrát terénu, přesto čekám vyrovnanou bitvu, která nebude mít vítěze....

Můj tip: 0"


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou