Známe největší hvězdu uplynulého ročníku, kdo zvítězil?

0

Budíček, jsme zpět a v plném proudu. Nová sezóna je za dveřmi a nám zbývá učinit poslední věc, kterou definitivně uzavřeme tu předcházející, a sice vyhlásit si výsledky diváckého hlasování o nejlepšího hráče uplynulého ročníku, který bude mít šanci získat od našeho portálu i nějaké zajímavé ceny v celorepublikové soutěži. Teď už ale k samotnému vyhlašování. 

Naprosto suverénně si pro titul největší hvězdy roku dokráčel.... Dalibor Lončík (Dynamo Studánka).

Dalibor Lončík po svém menším návratu na trávníky po zranění vystřelil, jako kometa. Byl jednoznačně největším tahounem Studánky, která i díky němu hrála po nevydařeném začátku sezóny o lepší polovinu tabulky. Dalibor by velmi častým členem našich sestav kola a nejednou se mu podařilo některou z nich také ovládnout. Byl platný při všem dění na hřišti a na každé pozici, na níž se jej rozhodl kouč Hepfel využít. Nejčastěji ale působil v roli předstopera, odkud s přehledem řídil hru svého týmu a často v ní i dokázal vypomoci ofenzivě.

Zbytek obsazení stupní vítězů: 
1. Dalibor Lončík (Dynamo Studánka)
2. František Vacata (Sokol Konstantinovy Lázně)
3. Pavel Rašín (Sokol Konstantinovy Lázně)  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou