Moravec zahájil přípravu výhrou.

0

V sobotu 16.7.2016 přivítal B-třídní Moravec na svém hřišti rezervu Velkého Meziříčí, která v minulé sezóně překvapila čtvrtým místem v krajském přeboru. Hosté přijeli s velmi mladým družstvem, které se opíralo o několik zkušenějších hráčů – Souček, Halámek, Liška, Kafka. V domácí sestavě došlo k několika vynuceným změnám, když brankáře Pokorného zastoupil Fiala, místo Tomáše Toufara nastoupil ve středu obrany jeho bratr Roman a na levém kraji zálohy se poprvé představila nová posila Otto Urbánek.

V prvním poločase zvítězily domácí 3:2

 

Hosté v úvodní čtvrthodině kontrolovali hru a postupnou rozehrávkou hledali skuliny v obraně domácích. První šanci hostů vytlačil Fiala na roh, ale nedlouho poté již domácí poprvé inkasovali, když se hráči VelMezu prosadili kombinací středem hřiště a Kafka protlačil míč do sítě. Po obdržené brance se domácí osmělili a začali více napadat, čímž donutili hosty k několika chybám v rozehrávce. Domácí si i začali vytvářet šance, dařila se jim přechodová fáze a hra v křídelních prostorech. Do konce první půle dokázali domácí otočit vývoj utkání, když se po velmi podobných akcích z pravé strany dokázal třikrát přesně prosadit Martin Černý. Hosté dokázali ještě do poločasu snížit po akci středem hřiště – 3:2.

Ve druhém poločase navýšil Moravec své vedení

 

Druhý poločas měl stejný průběh jako ten první. Úvod patřil hostům, kteří měli optickou převahu, ale žádnou výraznější šanci si vytvořit nedokázali. Postupně hru otevřeli se snahou o vyrovnání, ale více hrozili domácí nebezpečnými brejky. Prosadit se dokázal pouze počtvrté v utkání Martin Černý, který doklepl střelu Filipa Kudiovského. Hostům nepomohlo ani vysunutí trenéra Munducha na hrot. Moravečtí fotbalisté dále podnikali nebezpečné výpady do otevřené obrany hostů, ale z mnoha vyložených šancí se jim navýšit skóre nepodařilo.

 

Moravec – Velké Meziříčí B   4:2 (3:2)

 

Branky: Černý Martin 4 – Kafka Josef 2

 

Rozhodčí: Černý Pavel, 40 diváků

 

Sestava Moravce: Fiala Lukáš – Kudiovský Filip, Smolík Tomáš, Toufar Roman, Broža Ondřej – Urbánek Otto, Slavíček Lukáš, Broža Lukáš, Juračka Petr – Červinka Pavel, Černý Martin (Hanák Milan, Kachlík Jakub)

 

V dalším přátelském utkání přivítá Moravec na svém hřišti 23.7.2016 v 17:00 Vrchovinu B a závěrečnou přípravu obstará zápas v Osové Bítýšce v neděli 31.7.2016 v 17:00.

 

Ostatní týmy pokud chtějí zve řejníme i jejich přípravné zápasy a to pokud pošlou článek na e-mail: josef.stresnak@fotbalunas.cz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou