Přispějte "Fotbalu u Nás" svými snímky a poznámkami - MINISOUTĚŽ

0
Týká se jen soutěže "OP Sokolov"!

 

Restart celé soutěže už je za námi a já se k Vám, našim čtenářům, fanouškům a divákům, obracím s menší prosbou a zároveň připomenutím našich nových možností. Naše redakce by pochopitelně chtěla mít celé webové stránky, co nejzajímavější, nejkvalitnější a nejkrásnější a proto bychom velice ocenili Vaší aktivitu. Velmi rádi bychom na našich stránkách totiž využívali vašich příspěvků, ať už jsou to Vaše slova a Váš pohled na jednotlivé zápasy, či jednotlivé události, ale také vaše záznamy z utkání v podobě snímků.

Zasílejte své fotky

Budeme opravdu velmi rádi, když se budete na tvorbě našich společných stránek podílet svými sníky, které by jednotlivé zprávy z utkání přinejmenším ozvláštnili. Pokud jste na našich stránkách zaregistrováni, je zde možnost přikládat fotky k jednotlivým zápasům úplně běžným způsobem, jako je přikládáte například na facebook.cz, či třeba rajče.net. Pokud však nikoli a ani o registraci nemáte zájem ale rádi byste nám pomohli, budeme velmi rádi i za to, když nám své fotky zašlete na e-mail "daniel.kot@fotbalunas.cz" a my je poté k utkání přiřadíme sami. Pochopitelně stačí ke každému utkání jen několik málo fotek, rozhodně není nutné přikládat rovnou celé fotoalbum. Ke snímkům je také možnost přidávat různé popisky a zábavné komentáře.

Ten, kterému se podaří nafotit v prběhu měsíce nejoriginálnější fotku (vtipnou, něčím zajímavou, nebo čímkoli zvláštní), bude na konci sezóny osloven naší redakcí a bude s ním vytvořen rozhovor pro naše webové stránky. V případě zájmu o zapojení se do této soutěže je tedy nutné se pod svou fotku ke komentáři vždy podepsat a přidat svůj kontaktní e-mail.

 

Vytvářejte reportáže

Tato nabídka platí pouze pro registrované uživatele, kteří by se na tvorbě našich stránek chtěli podílet i slovním popisem utkání. Od počátku jarní části sezóny 2016 je totiž možné, přidávat vlastní reportáže z utkání. Mnoho diváků totiž jistě ocení jiný pohled na utkání. Naši redaktoři navíc nikdy nemohou být na všech utkáních zároveň, a tak je reportáž přímého častníka utkání kolikrát jistě daleko přesnější a zejímavější, než komentář našich redaktorů.

 

Za vaší aktivitu tedy předem děkujeme a přejeme příjemné Velikonoční svátky, redakce fotbalunas.cz. 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou