FOTO, VIDEO: Vodňanská liga - STATOM ZÁKLADNÍ ČÁST 2015/2016: 2. KOLO

0

Ve 2. kole si Mexico připasalo cenné vítězství nad Chillem, Drůbežáři nakonec nezaskočili Otroky, Oranjes deklasovali 5 Samyc, stejně, jako Sokolská louka FC KIK. Na závěr hracího dne pak ve šlágru kola zvítězilo DG303 a prodloužilo svéjí vítěznou sérii proti FC Kapr.

Chill – FC Mexico 1:2 (0:0)
Branky: Veselý – Peterka, Kochma M.
ŽK: Veselý, Rusín (oba Chill)
ČK: Benedikt L. (2xŽK) (Chill)
Penalty: 3:1
Chill: Budín - Janda, Benedikt L., Veselý, Rusín, Varyš, Malík, Jirouš, Bače, Špatný
FC Mexico: Turek M. - Pelech, Kochma M., Mottl, Jirkovský, Beneš, Peterka, Kochma O.

 

Hned v prvním zápase na sebe narazily týmy, které budou silně promlouvat do bojů o FINAL4. V 1. kole oba uspěly a připsaly si vítězství. Dala se tedy očekávat velmi vyrovnaná bitva. V prvním poločase se hrálo sice za velkého tempa, avšak obrany obou soupeřů pracovaly bezchybně. Vážnější šance kryli brankáři obou týmů, a tak se šlo do pauzy za nerozhodného stavu. Druhý poločas začal opatrně - o každý míč se hodně bojovalo. Skóre otevřeli hráči Mexica, ale moc dlouho se neradovali a bylo srovnáno. V závěru utkání dostal druhou žlutou Benedikt a z následné penalty se Mexico znovu ujalo vedení. Mladíci vrhli vše do útoku a mexická svatyně byla pod těžkou palbou. Několikrát zazvonila i konstrukce branky, ale vyrovnat se mladíkům nepodařilo.


Vodňanská drůbež – Otroci ohnivé vody 4:5 (2:1)
Branky: Urban, Mužík, Kouba, Tesař V. - Šteier 2, Nevosad 2, Hric
ŽK: Hric, Kříž F. (oba Otroci Ohnivé Vody)
Penalty: 2:3
Vodňanská Drůbež: Novák P. - Šácha, Urban, Kouba, Mužík, Tesař V., Křenek, Lang, Vlášek, Valenta
Otroci Ohnivé Vody: Radouch - Hric, Šteier, Kříž F., Slípka, Pancíř, Syrovátka, Nevosad, Zahrádka

 

Otroci opět nastoupili bez své brankářské jedničky “Kužela“, ale znovu přibylo pár nových tváří v jejich týmu. Drůbežáři začali aktivně a rychle se snažili napadat rozehrávku Otroků. Těm to chvíli dělalo problémy, ale postupně začali přebírat iniciativu a drželi míč více ve své moci. Do poločasu ale soupeři nabídli několik děr v obraně, kterých Drůbežáři dokázali využít a do pauzy tak šli s těsným vedením. Ve druhé půli již hrála obrana Otroků svědomitěji a začalo se dařit i útočníkům, takže vývoj utkání začali otáčet ve svůj prospěch. Drůbežáři ale nechtěli prohrát lacině a stále bojovali a necelé dvě minuty před koncem se jim podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Otroci si vzali po obdržené brance Time out, aby si ujasnili na závěr taktiku. Těsné vedení již nepustili a připsali si cenné vítězství nad těžkým soupeřem.


Oranjes – 5 Samyc 9:2 (5:1)
Branky: Hoffman 3, Huneš, Hroneš, Polanský T., Polanský O., Řepa, Masák – Kopecký 2
ŽK: Polanský T. - Roučka
Penalty: 2:3
Oranjes: Huneš - Hroneš, Polanský T., Polanský O., Řepa, Zlatohlávek, Petřík, Dohnal, Chaluš, Hoffman, Masák
5 Samyc: Fučík - Roučka, Kalianko M., Tesař J., Andres Dav., Andres Dan, Šulc, Kopecký, Plojhar

 

Oranjes hned od začátku nad soupeřem dominovali a rychle se dostali do zaslouženého vedení. Samyce v letošním roce omladily a doplnily kádr, avšak jejich hra postrádá sehranost a lepší přechod do útočné fáze. Oranjes podnikali jeden útok za druhým a kdyby byla jejich muška přesnější, mohl být pro ně poločasový výsledek ještě lepší. Ve druhém poločase se již nehrálo v takovém tempu jako v prvním, ale Oranjes přeci jen Samyce přehrávali a s přehledem zvítězili.


Sokolská louka – FC KIK 8:1 (3:1)
Branky: Schánělec 5, Faktor, Kiš, Ciml M. - Kvěch J.
ŽK: Štryncl (FC KIK)
Penalty: 2:2
Sokolská Louka: Horák - Kapusta R., Kapusta M., Trnka, Faktor, Schánělec, Machnyk, Kiš, Ciml M.
FC KIK: Mach - Líkař, Novák P., Profant, Štryncl, Kvěch J., Kalianko P., Šmíd

 

Papírově nejsnazší utkání dnes čekalo na hráče Sokoldy. Hráči KIKu po debaklu z 1. kola chtěli předvést jistě lepší hru i výsledek. Sokolíci začali velmi aktivně, ale do brány KIKu se po roční pauze vrátil Jirka Mach, který jejich šance dokázal likvidovat. Z protiútoku naopak uděřil Jarda Kvěch a poslal KIK do vedení. To mohli ještě jeho nabuzení spoluhráči navýšit, ale jejich muška byla velmi nepřesná. Sokolíci hráli trpělivě a ještě do poločasu se jim podařilo skóre otočit. V druhé půli již Sokolda jasně dominovala a nebýt Macha v brance KIKu, tak mohli obdržet další dvojciferný debakl.


DG303 – FC Kapr 8:6 (4:2)
Branky: Hrachovec 2, Polák, Raušer, Kukla, Volmut, Hornát, vlastní(Turek P.) - Turek P. 4, Štěch 2
ŽK: Hajný (DG303)
Penalty: 1:0
DG303: Novák J. - Sládek, Hájek, Bakula R., Hrachovec, Polák, Raušer, Srkal, Hajný, Kukla, Volmut, Vorel J., Vorel Z., Hornát
FC Kapr: Iral - Calta, Staněk T., Max, Turek P., Štěch, Filip

 

Na závěr 2. kola byl na programu souboj zakládajících týmů soutěže. Utkání kola vzalo DG zodpovědně a dostavili se všichni hráči. Zato Kapři měli z různých důvodů jen dva hráče na střídání. DG začalo aktivněji a ihned se dalo do ohrožování Iralovy svatyně. Kapři se začali dostávat do hry až po prvotním tlaku soupeře a hra se opticky vyrovnala. Poločas ovládlo s přehledem DG, ale na Kaprech byla vidět velká snaha favorita potrápit. Druhý poločas začal opět náporem DG, které přidalo další branky. Kapři poté začali více riskovat a díky agilnímu Caltovi, který neustále napadal rozehrávku obránců DG, a přesnou muškou Turka dokázali snížit na rozdíl dvou branek. Víc už jim ale loňský mistr nepovolil a DG303 tak dotáhlo “souboj legend“ do vítězného konce.

 

Záznam utkání 2. kola:

 

Foto: Lucie Kvěchová a Vladimír Petřík, celou galerii naleznete zde.

 

Další informace z Vodňanské ligy najdete na www.vodnanskaliga.cz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou