Veteránská liga na hradecku táhne

0

V okrese Hradec Králové se hraje LEGALCOM AK Veteránská liga nad čtyřicet let, oficiální soutěž OFS Hradec Králové. Vybrali jsme pro Vás jeden zápas mezi Veterány Dohalic a Třebše. U tohoto komentáře se pobavíte nad brilantností zhodnocení zápasu od Martina Konečného, gólmana hostů ze Třebše. Vychutnejte si tento komentář a příjemné pobavení.

Veteráni Dohalice - Veteráni Třebeš 16:2 (5:1)

Do Dohalic jsme odjížděli s odhodláním prodloužit sérii vítězství, která čítala už 2 utkání. Chtěli jsme na šňůrku přidat třetí korálek.
Do utkání jsme vstoupili s taktikou "nepřihrávat si, nevracet se a nebránit". Soupeř byl naší taktikou tak zaskočen a zmaten, že vznikající situace 5 na 2 ne vždy dokázal zakončit brankou.

Měli jsme i několik minut v držení míč, zejména vždy, když ho náš gólman vylovil ze sítě a ostatní spoluhráči se ho snažili dopravit na půlku, aby mohli rozehrát. Pak nám ho soupeř zase vzal a dopravil opět do naší sítě.

Ale měli jsme i několik ofenzivních výpadů, z nichž vyplynulo celkem 14 brankových příležitostí. A kdybychom je dokázali proměnit, mohli jsme si odvézt bod do tabulky.

Ani brankář moc nepodržel, nejméně 2 branky byly jeho.

A taky jel kolem žlutý vlak značky Regionova, takže se chvíli nehrálo, protože hráči sledovali, jak mu to jede. Někteří cestující si nás fotili a hrozně se u toho smáli. Nevím proč.

Takže čistě teoreticky jsme nebyli od vítězství daleko – kdybychom proměnili našich 14 gólových šancí a gólman chytal lépe, mohli jsme vyhrát.
Nevadí, každá série jednou končí, míč je kulatý a je to jenom fotbal.
Vyhrajeme příště.

Pozitivním dojmem z dnešního dne byla skutečnost, že měl Igor svátek (na což si bohužel nikdo nevzpomněl).

MK


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou