III. B v polovině podzimní sezóny

0

Pojďme si zhodnotit jak si vedou týmy III. B třídy po 6. kole. Tabulka je hodně vyrovnaná. Prvního s devátým dělí pouze pět bodů

V čele tabulky je od minulého kola rezerva z Vítkova. Vítkov zatím těží z formy kanonýra Karla Špoka. Zajímavé však je, že Vítkov všechny své výhry vybojoval na domácím hřišti, na kterém už odehrál čtyři zápasy. Venku pouze remizoval a prohrál.

V závěsu za Vítkovem je Hlavnice, která zatím v probíhajícím ročníku neochutnala hořkost porážky. Po rozpačitém úvodu, kdy třikrát remizovala, dokázala v následujích třech kolech získat plný počet bodů. 

Třetího fleka zatím obsadily Dolní Životice. Ty se na začátku soutěže vyznačovaly tím, že dokázaly prohospodařit i poměrně luxusní náskok. Na druhé straně Životice dokázaly zatím jako jediné porazit lídra z Vítkova.

Na bramborové pozici je Štítina. Ta až do minulého kola vedla tabulku. První čtyři kola projela soutěží pouze s jednou remízou. Pak ztratila body s posledními Brumovicemi a dostala nakládačku v Hlavnici.

Na pátém místě se zatím vyhřívá nováček z Těškovic se ziskem 10 bodů. Těškovice hodně spoléhají na kolektivní pojetí hry a dost těží z umělé trávy, na níž hrají své domácí zápasy, a která soupěřům činí zatím nemalé problémy.

Uprostřed tabulky se zatím nachází mužstvo z Nových Sedlic. Bilance tohoto týmu je vzácně vyrovnaná. Tři vítězství a tři prohry při celkovém skóre 13:13. Vypadá to, že toto mužstvo může kohokoliv porazit, a s kýmkoliv prohrát. 

Stejný bodový zisk jako Nové Sedlice zatím nasbírala Melč. Ta je zatím prozatím na svém hřišti suverénní. Jakmile však fotbalisté vyjedou mimo Melč, tak to vypadá, jako by fotbalisté nechali své sebevědomí doma, a odvážejí si jeden výprask za druhým.

Druhým týmem, který zatím neprohrál v soutěži ani jeden zápas je mužstvo z Březové. To, že se Březová krčí až na osmé příčce tabulky je způsobeno tím, že ze šesti zápasů dokázala porazit pouze Brumovice. V ostatních utkáních pouze remizovala a právem se může honosit titulem remízový král soutěže.

Na devátém místě je družina z Holasovic, ve které hraje prim rodinný klan Dehnerů. V šesti zápasech získaly Holasovice 8 bodů, když zaznamenaly stejný počet výher, remíz a porážek. 

Čtyři body už na Holasovice ztrácí družina z Kyjovic. Ta měla slibný rozjezd, když dokázala v prvních dvou zápasech vyválčit čtyři body. Pak Kyjovice prohrály derby s Těškovicemi a i v dalších zápasech nezískaly ani bod.

Předposlední jsou zatím Brumovice, které nastřádaly pouhé dva body za remízy ve Skřipově a ve Štítině. Na obranu Brumovic je však třeba říct, že zatím všechny své zápasy odehrála mimo svůj domácí pažit. Uvidíme, jak se bude Brumovicím dařit, když bude hrát na domácím hřišti.

S jedním bodem se na posledním místě krčí mužstvo ze Skřipova, které ještě loni bojovalo o body v okresním přeboru. Skřipov zatím srážejí k zemi chyby, které jejich soupeři nemilosrdně trestají. Jediný bod získal v domácím zápase s Brumovicemi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou