Již o tomto víkendu začíná sezóna 2015/2016

0

Po zhruba měsíci a půl jsme na startu nové sezóny. V novém ročníku se nám představí hned čtyři nové týmy. Do I.A třídy postoupily Jedomělice a vítěz minulého ročníku Doksy. Naopak opačným směrem putovaly Vonoklasy a Jeneč.

Týmy Městečko a Libušín postoupili do I.B třídy po úspěšné minulé sezóně v Okresních přeborech. Naopak tým Olympie Zdice do I.B třídy skupiny A přestoupil ze skupiny E, kde vybojovali v minulé sezóně 5.místo.  Stejný přesun jako Zdice prodělal také tým Dynamo Nelahozeves, ovšem jeho přesun se konal ze skupiny B, kde obsadili 6. místo.

Nový ročník otevře ve 14:00 zápas v Hýskově. Třetí tým minulého ročníku přivítá devátého z loňské sezóny SK Zlonice. 

Nováček z Městečka bude mít na úvod výhodu domácího prostředí. Na svém hřiští přivítá tým Rako Rakovník "B". Uvidíme jestli v letošní sezóně budou mít rakovničtí na vylepšení jejich 12. místa z minulého ročníku. 

Další nováček skupiny A tým Nelahozeves, přivíta v domácím prostředí SK Nižbor, desátý tým minulé sezóny.

Souboj dvou týmů, které spolu válčily již v minulé sezóně bude k vidění v Mutějovicích, kam přijede Velká Dobrá, která bude chtít navázat na čtvrté místo z minulé sezóny. Mutějovičtí naopak budou v sezóně usilovat o vylepšení jejich 11. místa z loňského ročníku. 

Jediný nováček, který odehraje první zápas venku je tým Olympie Zdice. Ti vyjedou ke svému utkání na hřiště naposledy šestého Braškova. 

Baník Libušín postoupil z Okresního přeboru a v prvním utkání I.B třídy bude hostit TJ Unhošť, která obhajuje 7.místo.

Kompletní výčet čtrnácti týmů nám doplňují naposledy pátá Hřebeč, která přijede na hřiště loni osmé Mšeci. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou