Hráčem 17. kola Okresního přeboru v Sokolově se stal Michael Carda!

0

Uplynulé sedmnácté kolo sokolovského Okresního přeboru nabídlo zajímavá střetnutí. Jedním z nich byl i duel Rychnova a Kynšperku. V tomto zápase se výtečně blýskl záložník Michael Carda, který byl pilířem kynšperkského béčka a svým počínáním si vysloužil nominaci do sestavy kola. Vy jste jej pak svými hlasy označili hráčem kola.

Kynšperk si na půdě Rychnova vedl velmi dobře. Domácí fotbalisté sice po první půli vedli, ve druhém poločase se však karty obrátily a Kynšperk skóroval hned třikrát. Branku na 1:2 vsítil záložník Michael Carda, který se stal hráčem kola poté, co nasbíral 40 % hlasů.

 

Na druhém a třetím místě se tak nějak společně umístili Daniel Novák, který inkasoval pouze jednou, ale vzhledem k okolnostem mohl značně vícekrát, a Robert Schrehart (oba Lomnice), který v zápase proti Starému Sedlu skóroval a zařídil tak konečný výsledek 1:1Oba dvě měli rovním dílem 20 %.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou