Petr Bureš, Ondřejové Ostrýž, Follprecht a Pospíšil, to jsou jména nejlepších kanonýrů žďárského okresu.

0

Fotbalové soutěže OFS Žďár nad Sázavou dospěly do finále. Známe jména nejlepších kanonýrů všech čtyřech soutěží. Ti za celý rok zatížili konto brankářů několika krásnými brankami. Doufejme, že jim střelecká forma vydrží a v novém ročníku se jim bude dařit rozdávat fotbalovou radost jako doposud.

Okresní přebor

Do jarní části soutěže vstupoval Petr Bureš na druhém místě střelecké tabulky. Ztrácel  čtyři branky na vedoucího kanonýra z Hamrů, Vojtěcha Zedníčka. Ten se však nešťastně zranil v šestém jarním utkání v Pohledci. Toho využil  střelec  Rozsoch  a postupně navýšil svůj střelecký účet až na třicet přesných zásahů. Vojta Zedníček, který k některým dalším zápasům ani nenastoupil, se musel spokojit s druhým místem. Na třetím místě se umístili dva útočníci Borů, Vlastimil Beran a Martin Vávra, kteří shodně vsítili osmnáct branek.

Pořadí po 26. Kole

1.Petr Bureš – Rozsochy  30 branek

2.Vojtěch Zedníček  – Hamry  25 branek

3.Vlastimil Beran – Bory 18 branek

3. Martin Vávra – Bory 18 branek

 

III. třída

Nejlepším střelcem soutěže se stal Ondřej Ostrýž, který vstřelil osmadvacet branek.. Finišující Jindřich Horký již svého konkurenta nedohnal a musel se spokojit s druhým místem. Na jaře se potom moc nedařilo Miloši Petrovi, kterému zvlhl střelecký prach a musel se spokojit s třetím místem mezi kanonýry.

Pořadí po 24. Kole

1.Ondřej Ostrýž – Věchnov  28 branek

2.Jindřich Horký – Jívoví  25 branek

3.Miloš Petr – Rovečné  19 branek

 

IV. třída: skupina A

Ondřej Follprecht nakonec dosáhl bájné hranice třiceti branek a stal se nejlepším střelcem soutěže. Před druhým Dominikem Bártkem měl náskok třinácti branek. Třetí místo si nakonec podělili Lukáš Štíbal a na jaře výborně hrající František König, kteří sezónu dokončili s čtrnácti vstřelenými brankami.

Pořadí po 20. Kole

1.Ondřej Follprecht – Bohdalec  30 branek

2.Dominik Bártek – Pohledec B 17 branek

3.Lukáš Štíbal – V. Losenice 14 branek

3.František König – Vír B  14 branek

 

IV.třída: skupina B

S výbornou formou se na jaře potkal nejlepší kanonýr soutěže Ondřej Pospíšil s Tasova. Ten ve všech devíti jarních zápasech skóroval a celkem si připsal na konto dvacet branek . Druhý v pořadí David Dostál z Březí, na svého konkurenta ztratil sedm branek, třetí skončil další hráč Březí, Michal Sysel, který skóroval dvanáctkrát.

Pořadí po 18. Kole

1.Ondřej Pospíšil – Tasov 20 branek

2.David Dostál – Březí 13 branek

3.Michal Sysel – Březí 12 branek

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou