Baráž o postup do 1. A třídy: Mochtín - Stod 2:1

0

Je za námi první zápas baráže mezi TJ Sokol Mochtín, druhým celkem 1.B třídy sk. B a mužstvem TJ Slavoj Stod, dvanáctým týmem 1.A třídy, o kterou se bojuje. Lépe do ní vkročili domácí, ovšem jsme teprve v poločase.

 

TJ Sokol Mochtín vs. TJ Slavoj Stod 2:1 (2:1)

Branky:  2. Dolejš J., 33. Babka – 37. Tlustý (PK).


Sestavy


TJ Sokol Mochtín

Riška – Švátora P. (75. Pretzelmayer V.), Bejvl, Cihlář, Žiak – Flodr, Staněk (65. Štastný), Dolejš J., Babka -  Plánička, Čeleda (70. Kotlan).  

 

TJ Slavoj Stod 

Janča – Höfler, Tlustý, Pešek, Karlíček – Bárta, Hrdlička, Hrdina, Lukášek (79. Výrut)– Fořt, Klásek.

 

 

Report utkání

Úvod utkání patřil při čtvrtečním podvečeru domácím. Ti na svého soupeře doslova vlétli a brzy také slavili první gólový úspěch. Jiří Dolejš využil nedůrazného odkopu hostujících hráčů, zmocnil se míče mezi malým a velkým vápnem a z otočky kulatý nesmysl poslal do sítě. To samozřejmě Stod zaskočilo a otěže zápasu tak ve svých rukou třímal Mochtín. Ten navíc po půl hodině hry své vedení navýšil. Domácí předvedli povedenou kombinaci, po které přišla pěkná křižná přihrávka na hranici vápna, odkud nekompromisně zavěsil Tomáš Babka a dodal na kopačky svého týmu klid. Ovšem možná až moc velký, protože hostům se ještě do přestávky výsledek podařilo korigovat. Domácí ve svém pokutovém území nedovoleně zastavili Kláska a již tradiční exekutor penalt Tomáš Tlustý potvrdil, proč tomu tak je.

 

Diváci tak o přestávce mohli pouze diskutovat, jak druhý poločas dopadne. Ten byl více vyrovnanější než úvodní dějství, přesto oba týmy měly na své kopačce důležitý gól. Na straně Mochtína to byl Kotlan, jenž se hezky uvolnil zasekávačkou ve vápně, ovšem střela, které obstřelovala Janču, neměla potřebnou razanci a gólman Stoda svůj tým zachránil. Na druhé straně zase Hrdina nedostál svému týmu, když mu chyběly centimetry. Svou dělovkou orazítkoval břevno. Duel tak skonči těsným vítězstvím domácích, odveta je naplánována na neděli od 17 hodin.

 

 

Ohlasy

Stanislav Bejvl „Měli jsme více ze hry, více šancí. Mohli jsme skóre navýšit, stejně tak ovšem hosté mohli i srovnat. Z mého pohledu obzvláště v prvním poločase jsme ale byli lepší.“

Petr Chlíbec „Dostali jsme brzký gól, tak to vypadalo špatně. Postupně se ovšem hra vyrovnala a povedlo se nám snížit. Celkově moc šancí nebylo.“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou