Přihlašte svůj tým na Babylon cup 2015

0

Letos se koná již sedmý ročník mezinárodního turnaje v malé kopané Babylon cup. Kdy? 4. - 5. července. Kde? na 16 hřištích v Jaroměři. Už jste i vy přihláslili svůj tým? Své přihlášky můžete posílat do 19. června 2015, takže neváhejte a pojďte do toho!

Organizátoři turnaje si Vás dovolují pozvat na sedmý roník mezinárodního turnaje v malé kopané BABYLON CUP 2015, který se odehraje 4. - 5. července 2015 v Jaroměři.

Letos pro Vás bude připraveno 16 hřišť ve dvou areálech, oba jsou od sebe vzdáleny cca 15 minut chůze. Pro vítěze je připravena odměna 7500 Kč, pohár medaile a další věcné ceny. 

Zároveň s mužskou kategorií OPEN se koná i velmi oblíbený turnaj dívek a žen v kategorii LADIES.

Na nejlepšího hráče turnaje čeká odměna v podobě zájezdu na zajímavé evropské utkání. Samozřejmostí je oblíbená večerní diskotéka s cenami a spoustu dalších doprovodných akcí.

Nebudou chybět rozsáhlá bezpečnostní opatření nejen ve stanovém městečku, ale v celém areálu turnaje.

 

Prvního ročníku, který se konal v roce 2009 se zúčastnilo celkem 62 týmů, které přicestovaly nejen z České republiky, ale i ze Slovenska a Polska. Do loňského ročníku se již přihlásilo 129 evropských týmů. Neváhejte, přihlaste svůj tým a porovnejte síly se zahraničními týmy, poznejte nové hráče, získejte zkušenosti, zažijte zábavu. To vše na BABYLON CUPu 2015 od 4. do 5. července.

 

Přihlásku a další informace nejen o letošním ročníku naleznete na stránkách:  

www.facebook.com/babyloncup

www.babyloncup.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou